Είχε ”πράσινο φως” ο Άδωνις ήταν «εντός γραμμής»

Ο σχεδιασμός του κ. Σαμαρά προβλέπει μετωπική σύγκρουση με τον Αλέξη Τσίπρα στην πορεία προς την Προεδρική εκλογή. Και παρά τα όσα ακούστηκαν χθες για τον κοινοβουλευτικό του εκπρόσωπο Άδωνι Γεωργιάδη και τις απειλές του ότι θα αποσύρει τα χρήματά του από τις τράπεζες σε περίπτωση επικράτησης του ΣΥΡΙΖΑ, οι πληροφορίες επιμένουν ότι ο κ. Γεωργιάδης όχι μόνον ήταν εντός γραμμής αλλά είχε και το πράσινο φως να προχωρήσει τη συζήτηση παρακάτω από εκεί που την άφησε ο ίδιος ο κ. Σαμαράς στο εντευκτήριο της βουλής όταν απέναντι σε είκοσι «γαλάζιους» είχε πει πως σε περίπτωση νίκης του ΣΥΡΙΖΑ στις τράπεζες δεν θα μείνει ούτε ένα ευρώ…

Αρκετοί «γαλάζιοι» – κυρίως από τη Β’ Αθηνών (Παναγιωτόπουλος, Γιακουμάτος) -έσπευσαν να πάρουν αποστάσεις από τη δήλωση του κ. Γεωργιάδη ενθυμούμενοι το τι είχε ακολουθήσει στο τραπεζικό σύστημα όταν η Μαρία Δαμανάκη είχε μιλήσει για πρώτη φορά για τα σενάρια που έκαναν στις Βρυξέλλες προκειμένου η χώρα να οδηγηθεί εκτός ευρώ.

Η αλήθεια ωστόσο είναι πως ο κ. Γεωργιάδης είπε δημοσίως αυτά που οι περισσότεροι επίσημοι συνεργάτες του κ. Σαμαρά δεν μπορούν να πουν και υπηρετούν απόλυτα το σχεδιασμό του Πρωθυπουργού για μετωπική σύγκρουση με τον Αλέξη Τσίπρα και δημιουργία πολωτικού κλίματος με στόχο την πολιτική απομόνωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Προεδρική εκλογή.