Εντοπίστηκε η 8χρονη Kristine ,που «χάθηκε» στη Λεμεσό

Εντοπίστηκε η 8χρονη Kristine ,που «χάθηκε» στη Λεμεσό

Εντοπίστηκε γύρω στις 3.00 το απόγευμα σήμερα Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου, 2020, από μέλη της Αστυνομίας, 8χρονη Kristine Bucek, η οποία απουσίαζε από την κατοικία της στην Λεμεσό, από το απόγευμα χθες Κυριακή, 5 Ιανουαρίου.

Η 8χρονη είναι καλά στην υγεία της.

Η οκτάχρονη εντοπίστηκε σε οικία φιλικού της προσώπου στην περιοχή Λανίτειου .

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού και συγκεκριμένα θα διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε στη περιοχή Λανίτειου από τον Άγιο Ιωάννη, καθώς και τυχών ποινικές ευθύνες στον πατέρα μετά και από ενημέρωση του γραφείου ευημερίας για τις δικές του ενέργειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το 8χρονο κοριτσάκι είχε μεταφερθεί από τη Φιλιππινέζα μητέρα του το απόγευμα της Παρασκευής στο σπίτι του πατέρα του Τσεχικής καταγωγής, ώστε να μείνει μαζί του.

Στη συνέχεια το κοριτσάκι μεταφέρθηκε σε γειτονικό σπίτι οικείων προσώπων για διανυκτέρευση.

Εντούτοις το κοριτσάκι, γύρω στις 16.00 το απόγευμα της Κυριακής, ανέφερε στα οικεία του πρόσωπα ότι θα μεταβεί στο σπίτι της, στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη, για να βρει τον πατέρα της και εκτοτε αγνοούνται τα ίχνη της.

Aφού ο πατέρας αντιλήφθηκε την εξαφάνισή της και δεν κατέστη δυνατόν να την εντοπίσει, σήμερα λίγο πριν από το μεσημέρι, μετέβη στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού για να αναφέρει την εξαφάνισή της.

Η Αστυνομία διενεργούσε από την πρώτη στιγμή έρευνες για εντοπισμό της