Εντοπίστηκαν 46 μετανάστες στο Ακάκι – Συνελήφθη 20χρονος διακινητής

Εντοπίστηκαν 46 μετανάστες στο Ακάκι – Συνελήφθη 20χρονος διακινητής

Γύρω στις 9.30 χθες βράδυ, ενώ μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης και της ΜΜΑΔ με επικεφαλής τον Διοικητή ΜΜΑΔ και τον Υποδιοικητή Επιχειρήσεων της ΥΑΜ βρίσκονταν για περιπολία στην περιοχή Ακακίου – Αυλώνας, εντόπισαν 46 άτυπους μετανάστες (όλοι άνδρες) να κινούνται πεζοί στην περιοχή.

Μπροστά από τα 46 πρόσωπα, βρισκόταν ένα νεαρό πρόσωπο το οποίο προσπάθησε να διαφύγει προς τις κατεχόμενες περιοχές. Αυτό ανακόπηκε από τα μέλη της Αστυνομίας. Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 20χρονο αλλοδαπό, ενώ στην κατοχή του εντοπίστηκε ένας σουγιάς με λεπίδα μήκους 10 εκατοστών.

Κατά την αξιολόγηση διαφόρων στοιχείων, ο 20χρονος ο οποίος φέρεται να υποβοήθησε τα πιο πάνω πρόσωπα να εισέλθουν στις ελεύθερες περιοχές, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Όλα τα πιο πάνω πρόσωπα μεταφέρθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Περιστερώνας όπου ανακρινόμενα φέρονται να ανάφεραν ότι εισήλθαν στις ελεύθερες περιοχές μέσω κατεχομένων.

Μεταξύ των πιο πάνω προσώπων είναι έξι ανήλικα παιδιά. Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν σε χώρο φιλοξενίας στην Κοκκινοτριμιθιά.