Εντείνονται οι έρευνες στις λίμνες του θανάτου, σε Μιτσερό και Ξυλιάτο

Φρίκη και αποτροπιασμός χωρίς τέλος. Η κοινωνία παρακολουθεί εδώ και 17 ημέρες με αγωνία και συνάμα τρόμο, τις εξελίξεις γύρω από τις στυγερές πράξεις του κατά συρροήν δολοφόνου, 35χρονου στρατιωτικού.

Όλα άρχισαν μετά τον τυχαίο εντοπισμό πτώματος στο φρεάτειο στο μεταλλείο του Μιτσερού από γερμανούς τουρίστες. Άψυχα σώματα εντοπίστηκαν και σε άλλες τοποθεσίες, σε λάκκους και σε βαλίτσες.

Σήμερα οι έρευνες εντείνονται  στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό όπου σύμφωνα με τον 35χρονο ίλαρχο, φαίνεται να βρίσκονται οι σωροί της Μαρικάρ Βαλντέζ, της Λιβία Φλορεντίνα Μπουνέα από τη Ρουμανία και της 8χρονης κόρης της Έλενα Ναταλία.

Χθες στην Κόκκινη Λίμνη, δεν έγινε κατορθωτή η κατάδυση των δυτών, καθώς το νερό στη λίμνη είναι θολό με αποτέλεσμα να η ορατότητα να είναι μειωμένη.

Η ρομποτική κάμερα αναμένεται να ριχθεί ξανά σήμερα εντός της λίμνης στα σημεία που φαίνεται ότι βρίσκονται οι δύο από τις τρεις βαλίτσες.

Το έργο των αρχών έρχεται να ενισχύσει πάντως μέχρι το τέλος της εβδομάδας το Sonar το οποίο θα χρησιμοποιηθεί και στις δύο λίμνες για να ελεγχθούν με μεγαλύτερη λεπτομέρεια

Σήμερα από νωρίς το πρωί ξεκινούν επίσης οι έρευνες στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο το σημείο που υπέδειξε ο 35χρονος όπου πέταξε τη σορό της 6χρονης Σιέρρα.