ΕΝΠ Vs Ανόρθωση 1-1, Απόλλωνας Vs Ερμής 5-0, ΑΕΚ Vs Δόξα 3-0 (Videos)

Ο Απόλλωνας συνεχίζει την αλάνθαστη πορεία του στο Πρωτάθλημα Cyta πετυχαίνοντας την 5η του νίκη σε ισάριθμους αγώνες. Σε αγώνα για την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta, νίκησε με 4-0 τον Ερμή και ανέβηκε στους 15 βαθμούς, αφήνοντας τον αντίπαλο του στους 3 βαθμούς.

Ο Απόλλωνας άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Ζελάγια στο 9ο λεπτό, φάση από την οποία προήλθε και η αποβολή του Κουατσίκα και ο Ερμής έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές.

Δύο λεπτά αργότερα, από προσπάθεια του Μάγκλιτσα ο Ψάλτης έστειλε άθελα του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-0 για να ακολουθήσουν άλλα δύο τέρματα από τους Περέιρα (35′) και Σκέμπρι (39′), πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Μάγκλιτσα στο 87′ διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Εξαιρετικό στατιστικό για το Φακούντο Περέιρα αφού σκόραρε σε όλους τους αγώνες της ομάδας του, φτάνοντας συνολικά τα έξι τέρματα σε πέντε συμμετοχές.

Η ομάδα της Λεμεσού πέτυχε για τρίτη φορά πέντε τέρματα σε ένα αγώνα σε πέντε αγωνιστικές (5-0 την ΕΝΠ, 5-1 την Πάφο).

Στο «Τάσος Μάρκου», ΕΝΠ και Ανόρθωση πέτυχαν από ένα τέρμα και πήραν από ένα βαθμό. Ο Ουντόζι άνοιξε με κεφαλιά το σκορ για την Ένωση στο 18’ για να ισοφαρίσει για την Ανόρθωση ο Ντούρις στο 74’.

Η Ανόρθωση ανέβηκε στους 6 βαθμούς και η Ένωση Νέων Παραλιμνίου στους 4.

Νίκη και για την ΑΕΚ, 3-0 τη Δόξα και άνοδος στους 10 βαθμούς, έναντι 9 της αντίπαλου της. Στο τελευταίο τέταρτο τα τέρματα της ΑΕΚ με σκόρερ τους Λαρένα (75′, πέναλτι), Τέτε (80′) και Χέφελ (90′).