Ενοχλημένος ο Τραμπ με τις δηλώσεις τις πρώην συζύγου του

Η πρώην γυναίκα του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνα Τραμπ, με την οποία απέκτησε τρία παιδιά,  έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο «Raising Trump».

Στο βιβλίο αυτό περιγράφει την ζωή της, τον λαμπερό γάμο της με τον Αμερικανό πρόεδρο αλλά κάνει και μία πρόβλεψη… ότι η κόρη της Ιβάνκα σε 15 χρόνια θα γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ.

Παράλληλα όμως έκανε και κάποιες δηλώσεις για να μπορέσει να προωθήσει το βιβλίο της, οι οποίες ενόχλησαν τον Αμερικανό Πρόεδρο. Συγκεκριμένα ανέφερε πως “«έχω το απευθείας νούμερο του Λευκού Οίκου, αλλά πραγματικά δεν επιθυμώ να το χρησιμοποιήσω, διότι βρίσκεται εκεί η Μελάνια. Δεν θέλω να γίνω αντικείμενο ζήλιας, ή κάτι αντίστοιχο, καθώς βασικά είμαι η πρώτη κυρία Τραμπ». Και πρόσθεσε χαριτολογώντας: Είμαι η πρώτη κυρία, έτσι;».

Η ίδια, υποστήριξε επίσης ότι μιλάει με τον πρώην σύζυγό της μία φορά την εβδομάδα στο τηλέφωνο και είναι εκείνη που τον ενθαρρύνει να συνεχίσει να χρησιμοποιεί το Twitter ενώ δήλωσε πως της είχε γίνει πρόταση να διοριστεί πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Τσεχία, την οποία απέρριψε!

Μετά τις δηλώσεις της Ιβάνας Τραμπ, ο διευθυντής Επικοινωνίας της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, Μελάνιας Τραμπ, δήλωσε στο δίκτυο Fox πως δεν υπάρχει ουσία στα όσα είπε η πρώτη σύζυγος του πλανητάρχη αλλά «κάνει θόρυβο για να εξυπηρετήσει προσωπικά σχέδια».

Όμως, και ο Ντόναλντ Τραμπ έχει ενοχληθεί από τα όσα ισχυρίστηκε στην συνέντευξή της η πρώτη σύζυγός του, η οποία δεν είχε προσκληθεί να παραστεί στην ορκωμοσία του τον Ιανουάριο. Σύμφωνα με την Washington Post, που επικαλείται πηγή κοντά στον Αμερικανό πρόεδρο, ο Ντόναλντ Τραμπ είναι εκνευρισμένος με τις δηλώσεις της Ιβάνα Τραμπ ότι τάχα της προσέφερε θέση πρέσβειρας και πως έχουν τακτική επικοινωνία.

«Αυτή είναι η μητέρα των τριών από τα παιδιά του και δεν θέλει να προκαλέσει οποιοδήποτε πρόβλημα, αλλά αυτά δεν είναι αλήθεια. Γιατί να της τηλεφωνεί για συμβουλές, όταν δεν την έχει καλέσει ούτε μια φορά στον Λευκό Οίκο;», δήλωσε η ανώνυμη πηγή και πρόσθεσε πως ο πρόεδρος δεν αντιδρά δημόσια στους ψευδείς ισχυρισμούς της πρώην συζύγου του επειδή διατηρεί μαζί της καλές σχέσεις που δεν επιθυμεί να διαταράξει.