Ενοχλήθηκαν στο περιβάλλον Χριστόφια επειδή κάποιοι …ξύπνησαν

Η αλήθεια είναι σκληρή και μερικές φορές δύσκολα χωνεύεται. Αυτό λέει ο λαός και αυτό φαίνεται πως συνέβη και σε κάποιους εκεί στο ΑΚΕΛ, που δεν μπορούν με τίποτα να δεχτούν πως κάποια από τα στελέχη τους …ξύπνησαν και εγκατέλειψαν το κόμμα στηρίζοντας Γιώργο Λιλλήκα.

«Ήντα τζαιρούς εφτάσαμε» είναι ο τίτλος εφημερίδας που πρόσκειται στο χώρο του ΑΚΕΛ και στηρίζει με άφθονες …δόσεις κιτρινισμού τον Δημήτρη Χριστόφια. Η συγκεκριμένη εφημερίδα δεν κάνει τίποτα άλλο παρά να …στολίζει με πολυσέλιδα δημοσιεύματά της τους τέως βουλευτές του ΑΚΕΛ, Άγη Αγαπίου, Δώρο Χριστοδουλίδη και Κυριάκο Τυρίμο για την επιλογή τους να αποχωρήσουν από το κόμμα και να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Γ. Λιλλήκα.

Και οι τρεις δέχονται έναν απίστευτο πόλεμο «λάσπης» μόνο και μόνο επειδή αποφάσισαν να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους για το ΑΚΕΛ, συνειδητοποιώντας τις βαριές ιστορικές ευθύνες που αυτό φέρει για την σημερινή κατάσταση της χώρας.

Οι πρώην βουλευτές του ΑΚΕΛ κατάλαβαν και αποφάσισαν να συμπορευτούν με ένα δημοκράτη υποψήφιο ο όποιος στηρίζετε από δημοκρατικές δυνάμεις και όχι από ΑΚΕΛικα στοιχειά. Εκεί στο ΑΚΕΛ, όμως, πότε θα συνειδητοποιήσουν ότι έχουν χάσει το παιχνίδι;