Ενημέρωση πιλότων ΚΑ για το Σχέδιο Αναδιάρθρωσης

Σε πλήρη ενημέρωση για το Σχέδιο Αναδιάρθρωσης και άλλα θέματα που αφορούν τις Κυπριακές Αερογραμμές προέβη σήμερα ο Πρόεδρος του Δ.Σ. των Κυπριακών Αερογραμμών κ. Τώνη Αντωνίου σε συνάντηση του με τους πιλότους της Εταιρείας στην παρουσία της ηγεσίας της ΠΑΣΥΠΙ.

Κατά τη συνάντηση, ο κ. Αντωνίου ανέλυσε στους πιλότους τους περαιτέρω σχεδιασμούς των Κυπριακών Αερογραμμών στη βάση του Σχεδίου Αναδιάρθρωσης, το οποίο κατατέθηκε στις 22 Ιουλίου στις Βρυξέλλες, καθώς επίσης για τα μέτρα που λήφθηκαν και λαμβάνονται σε κάθε τομέα δραστηριότητας της Εταιρείας με στόχο τον εκσυγχρονισμό και την εξυγίανση της.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο πρωτοβουλίας που ανέλαβε ο Πρόεδρος της Εταιρείας σε συνεργασία με όλες τις Συντεχνίες για άμεση ενημέρωση των υπαλλήλων κάθε ξεχωριστού κλάδου.

Παρόμοιες συγκεντρώσεις με άλλους κλάδους του προσωπικού, όπως αεροσυνοδούς, μηχανικούς, τεχνικούς και γραφειακό προσωπικό στην παρουσία στελεχών των Συντεχνιών ΣΥΠΚΚΑ, ΑΣΥΣΕΚΑ, ΣΥΝΥΚΑ ΣΕΚ και ΣΗΔΗΚΕΚ ΠΕΟ προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν την προσεχή βδομάδα.

Το Σχέδιο αναδιάρθρωσης είναι στο επίκεντρο της ενημέρωσης του Προέδρου, όπως και η έως τώρα πορεία των Κυπριακών Αερογραμμών. Παράλληλα προσφέρεται η δυνατότητα στον κάθε υπάλληλο να υποβάλει απορίες ή ερωτήσεις ή και να εκφράσει ιδέες και απόψεις για θέματα που απασχολούν σήμερα το προσωπικό, όπως και για το μέλλον της Εταιρείας.

Ο Πρόεδρος των Κυπριακών Αερογραμμών, ο οποίος έχει καθιερώσει ένα ειλικρινή και εποικοδομητικό διάλογο με όλες τις Συντεχνίες, αποδίδει τεράστια σημασία στην διαρκή και επαρκή πληροφόρηση όλων των υπαλλήλων για τα τεκταινόμενα, καθώς το προσωπικό διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις προσπάθειες που καταβάλλονται για αναδιάρθρωση, αναδιοργάνωση και εξυγίανση.