Εμφάνιση έκπληξη της Μέγκαν Mαρκλ στο CNN – Ευχαρίστησε τους αφανείς ήρωες της πανδημίας

Mία έκπληξη περίμενε χθες τους τηλεθεατές του CNN, με την δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ να κάνει την εμφάνισή της στην εκπομπή του αμερικανικού δικτύου «Ήρωες», προς τιμή των αφανών ηρώων που έβαλαν το λιθαράκι τους για να γίνει πιο όμορφη η δύσκολη χρονιά που αποχαιρετάμε σε λίγες ημέρες.

Αναφερόμενη στην πανδημία Covid-19, η Δούκισσα ευχαρίστησε όλους όσοι διασφάλισαν τις πιο βασικές ανάγκες των συνανθρώπων μας, σε μία χρονιά που προκλητική για όλους. Ήταν η πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά το άρθρο-κατάθεση ψυχής στους «New York Times» που αποκάλυπτε την αποβολή που είχε στην δεύτερη εγκυμοσύνη.

Η Δούκισσα και ο σύζυγός της Πρίγκιπας Χάρι έκοψαν τον ομφάλιο λώρο με τα βρετανικά Βασιλικά Ανάκτορα τον περασμένο Μάρτιο και αποφάσισαν να μετακομίσουν στην Καλιφόρνια.

Παρά το γεγονός ότι το ζεύγος διατηρεί χαμηλό προφίλ, συνεχίζει να προσφέρει εθελοντικό έργο σε πολλές φιλανθρωπικές οργανώσεις στην περιοχή του Λος Άντζελες. Τον Απρίλιο, έδωσαν γεύματα σε κατοίκους του Λος Άντζελες μέσω του «Project Angel Food», το οποίο βοηθά στη διατροφή ασθενών με χρόνιες ασθένειες.

Μιλώντας στο CNN Heroes special, η Δούκισσα του Σάσεξ υποστήριξε ότι «μπροστά σε αυτήν την καταστροφική πραγματικότητα… είδαμε τη δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος και τους αξιοσημείωτους τρόπους που οι κοινότητες ανταποκρίνονται σε δύσκολους καιρούς». «Είδαμε το καλό σε ανθρώπους, στους γείτονές μας και σε ολόκληρες κοινότητες να έρχονται μαζί να πουν ότι δεν θα μείνουν δίπλα ενώ οι γείτονές μας πεινούσαν», είπε.

Τα τελευταία 14 χρόνια, το CNN Heroes τιμά τους καθημερινούς ανθρώπους που έχουν δεσμευτεί να κάνουν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Με οικοδεσπότες τους Άντερσον Κούπερ του CNN και την Κέλι Ρίπα του δικτύου «ABC», το ετήσιο αφιέρωμα «All-Star CNN Heroes», που μεταδίδεται συνήθως σε ζωντανό κοινό, φέτος, λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, ήταν μαγνητοσκοπημένο.

Από τον κήπο της πολυτελούς βίλας της στην Καλιφόρνια, η Μέγκαν Μαρκλ μίλησε για τους αφανείς ήρωες της πανδημίας του κορωνοϊού, τους εργάτες και τους εθελοντές που δουλεύουν για να βοηθήσουν όσους έχουν ανάγκη κατά την δύσκολη αυτή εποχή.