Εμπρησμός αυτοκινήτου στο δρόμο Λεμεσού-Καντού

Ένας 48χρονος έμεινε από λάστιχο και πάρκαρε το αυτοκίνητό του στην άκρη του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Καντού. Αν και υπολόγιζε την επομένη να μεταβεί στο σημείο, για να αλλάξει τον τροχό, δεν πρόλαβε. Τον είχε προλάβει κάποιος άλλος…

Στις 4.30 σήμερα το πρωί το όχημα τυλίχτηκε στις φλόγες, προφανώς από χέρι εμπρηστή. Παρά την επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας το αυτοκίνητο, υπολογισμένης αξίας 6 χιλιάδων ευρώ καταστράφηκε ολοσχερώς.

Ο 48χρονος παραπονούμενος εξέφρασε απορία για το «κίνητρο» του εμπρηστή, στο ενδεχόμενο κακόβουλης ενέργειας. Την υπόθεση εξετάζει η Αστυνομία Επισκοπής. στην άκρη του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Καντού ΄ που «είχε μείνει από λάστιχο».

Υπολόγιζε την επομένη να μεταβεί στο χώρο για να αλλάξει τον τροχό, αλλά δεν πρόλαβε. Στις 4.30 σήμερα το πρωί το όχημα τυλίχτηκε στις φλόγες, προφανώς από χέρι εμπρηστή. Παρά την επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας το αυτοκίνητο, υπολογισμένης αξίας 6 χιλιάδων ευρώ καταστράφηκε ολοσχερώς.

Ο 48χρονος παραπονούμενος εξέφρασε απορία για το «κίνητρο» του εμπρηστή, στο ενδεχόμενο κακόβουλης ενέργειας. Την υπόθεση εξετάζει η Αστυνομία Επισκοπής.