Εμιλι Ραταϊκόφσκι κατά Γουάινσταιν:«F@@k Harvey» (Photos)

Σαφές μήνυμα κατά του Χάρβεϊ Γουάινστιν έστειλε το μοντέλο Έμιλι Ραταϊκόφσκι, μετά την είδηση για την συμφωνία που έκλεισε ο παραγωγός με κάποια από τα θύματά του.

Η 28χρονη Έμιλι Ραταϊκόφσκι έφτασε στην πρεμιέρα της ταινίας «Uncut Gems», της οποίας παραγωγός είναι ο σύζυγός της, Σεμπάστιαν Μπεάρ-ΜακΚλαρντ, με το σλόγκαν «F@@k Harvey» γραμμένο στην μέσα πλευρά του μπράτσου της. Το μοντέλο φρόντισε να δείξει με υπερηφάνεια το μήνυμα, σηκώνοντας το χέρι της την ώρα που διέσχιζε το κόκκινο χαλί, θέλοντας να δείξει σε όλους πως ένιωθε για την τελευταία εξέλιξη στην υπόθεση Γουάινστιν.

Το μοντέλο εμφανίστηκε στην πρεμιέρα ταινίας με ένα προσωρινό τατουάζ στο μπράτσο της που έγραφε: «F@@k Harvey» Μάλιστα λίγες ώρες πιο πριν είχε αναρτήσει μια φωτογραφία του προσωρινού της τατουάζ στον λογαριασμό της στο Instagram, γράφοντας: «Σήμερα ο Χάρβεϊ Γουάινστιν και η πρώην εταιρεία του κατέληξε σε συμφωνία 25 εκατομμυρίων δολαρίων με τα θύματά του. Ο Γουάινστιν, κατηγορούμενος για αδικήματα που κυμαίνονται από σεξουαλική παρενόχληση μέχρι βιασμό, δεν θα χρειαστεί να παραδεχτεί την ενοχή του ούτε να πληρώσει με τα δικά του χρήματα. #nojusticenopeace».

Λίγο νωρίτερα είχε αναρτήσει άλλη μία φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram, εκφράζοντας την άποψή της για τον διακανονισμό του πρώην παραγωγού

Η συμφωνία ύψους 25 εκατομμυρίων δολαρίων του Χάρβεϊ Γουάινστιν
Η είδηση για τον διακανονισμό στον οποίο κατέληξε ο Χάρβεϊ Γουάινστιν με τα θύματά του, έγινε γνωστή χθες το απόγευμα, Σύμφωνα με τους New York Times, ο πρώην παραγωγός και η εταιρεία του, κατέληξαν σε συμφωνία ύψους 25 εκατομμυρίων δολαρίων με πάνω από 30 γυναίκες που τον είχαν καταγγείλει για σεξουαλική παρενόχληση και βιασμό. Χάρη στον διακανονισμό, ο Γουάινστιν δεν θα αναγκαστεί να παραδεχθεί την ενοχή του, ούτε και θα πληρώσει ο ίδιος το ποσό αυτό, αλλά οι ασφαλιστικές εταιρείες που χειρίζονται την χρεοκοπία της εταιρείας του.