“Εμείς συνεχίζουμε τους καυγάδες και η Τουρκία προωθεί σχέδιο για δύο κράτη”

“Εμείς συνεχίζουμε τους καυγάδες και η Τουρκία προωθεί σχέδιο για δύο κράτη”, αναφέρει σε ανακοίνωση το Κίνημα Αλληλεγγύη:

“Ο επικοινωνιακός καυγάς ανάμεσα στους δυο συνεταίρους στο Κυπριακό (Νίκο Αναστασιάδη – Άντρο Κυπριανού) αποκαλύπτει για ακόμα μια φορά την προχειρότητα με την οποία έχουν, τα τελευταία 10 χρόνια, διαχειριστεί το Κυπριακό. Από τον ένα αυτοσχεδιασμό στον άλλο και την Τουρκία να αυγατίζει τα κέρδη της.

Όμως ποιο είναι το σημερινό αποτέλεσμα; Εμείς συνεχίζουμε τους καυγάδες μας και η κατοχική Τουρκία προωθεί το σχέδιο της για δύο κράτη.

Το Κίνημα Αλληλεγγύη εδώ και πολύ καιρό υποδεικνύει την ανάγκη όλες οι πολιτικές δυνάμεις να καθίσουν γύρω από ένα τραπέζι και να δούμε πως προχωρούμε. Πως ανατρέπουμε το αρνητικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί σε βάρος μας.

Γιατί τα κακά έπονται, μετά τις εκλογές στην Τουρκία και ασχέτως εκλογικού αποτελέσματος. Αν συνεχίσουμε με τα ίδια μυαλά, πολύ φοβούμαστε ότι θα την πάθουμε σαν τις μωρές παρθένες.”

Check Also

ΔΗΚΟ: Η απόφαση του Ανωτάτου δεν αναιρεί την αυταπόδεικτη σύγκρουση συμφέροντος

«Η απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου δεν αναιρεί το πολιτικά μεμπτό γεγονός» δηλαδή την  αυταπόδεικτη σύγκρουση …

Ανώτατο: Αντισυνταγματική η απόφαση της Βουλής για έλεγχο Γ. και Β. Εισαγγελέα

Αντισυνταγματική, εξ υπαρχής άκυρη και άνευ οιουδήποτε απολύτως νομικού αποτελέσματος κρίθηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο …