Ελλάδα: 57χρονος νεκρός σε τροχαίο… «Καρφώθηκε» σε κολόνα και τον χτύπησαν χιλιάδες volt

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 57χρονος μετά από τροχαίο δυστύχημα το απόγευμα της Τρίτης στην στην επαρχιακή οδό Μεγαλοχωρίου – Πατουλιάς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalaola.gr, ο 57χρονος οδηγός σε μια επικίνδυνη στροφή καρμανιόλα έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου για άγνωστο λόγο και χτύπησε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε κολόνα της ΔΕΗ, με καλώδια υψηλής τάσης, την έσπασε και το αυτοκίνητο σταμάτησε δίπλα. Ο οδηγός βρήκε ακαριαίο θάνατο και πιθανότατα υπέστη ηλεκτροπληξία.

Στο σημείο κατέφθασαν άμεσα Πυροσβέστες με δύο οχήματα, πλήρωμα διασωστών του ΕΚΑΒ και άνδρες της Αστυνομίας, που διέκοψαν την κυκλοφορία για ασφάλεια.

Μόλις το συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ έκοψε την ηλεκτροδότηση και απομάκρυνε τα καλώδια, άρχισε η επιχείρηση απεγκλωβισμού του οδηγού.

Μετά από αρκετή ώρα, τον άτυχο άντρα παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Τρικάλων όπου διαπιστώθηκε ότι είναι νεκρός.

Ο 57χρονος έχει καταγωγή από χωριό της περιοχής, είναι πατέρας ενός παιδιού και κάτοικος Αθηνών. Είχε επισκεφθεί την περιοχή για να δει τους ηλικιωμένους γονείς του.