Ελλάδα: Ψάχνουν τον οίκο ανοχής που πήγαινε ο Μίχος τη 12χρονη – Ο μυστηριώδης «κύριος Β.»

Με τις εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης να είναι καταιγιστικές, οι έρευνες στρέφονται – μετά την κατάθεση του κοριτσιού – στον εντοπισμό του υπεύθυνου του οίκου ανοχής όπου ο Ηλίας Μίχος εξέδιδε την ανήλικη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξε το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων, ο Μίχος φέρεται να είχε πάει την 12χρονη πέντε φορές στον διώροφο οίκο ανοχής στο κέντρο της Αθήνας, στο διάστημα από τον Απρίλιο μέχρι τον Αύγουστο.

Ο οίκος ανοχής βρίσκεται στην περιοχή του Κεραμεικού ενώ κουμάντο φέρεται να έκανε ένας άνδρας, ηλικίας περίπου 40 ετών.

Το ποινικό παρελθόν και οι άλλοι τέσσερις οίκοι ανοχής

Πρόκειται για τον μυστηριώδη «κ. Β» με ποινικό παρελθόν για υποθέσεις μαστροπείας, τον οποίον κάλεσαν οι ιερόδουλες την περασμένη Τετάρτη όταν η Αστυνομία έκανε έφοδο στους δύο οίκους ανοχής.

Ο συγκεκριμένος φέρεται να ήταν ο σύνδεσμος του Μίχου και να είχε γνώση για τη δράση του.

Ο μυστηριώδης άνδρας ελέγχει άλλους τέσσερις οίκους ανοχής στην περιοχή ενώ οι υπεύθυνοι των Studio τον ειδοποίησαν όταν οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο χώρο.

Η κατάθεσή του θεωρείται κομβικής σημασίας καθώς ο άνδρας αναμένεται να αναγνωρίσει πρόσωπα των βιαστών που έκλειναν τα ραντεβού με τον Μίχο στον οίκο ανοχής του Κεραμεικού.

«Είναι μικρή, θα μπλέξουμε»

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο μυστηριώδης «κ. Β» να είναι ο άνθρωπος, που σύμφωνα με την κατάθεση της 12χρονης, είπε στον Μίχο όταν την είδε «είναι μικρή, θα μπλέξουμε».

Η περιγραφή που έχει δώσει το κορίτσι ταιριάζει με το πρόσωπο του 40χρονου μαστροπού ο οποίος ελέγχει με κάμερες όλους τους χώρους των οίκων ανοχής μέσα από το κινητό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί το βίαζαν μέχρι πέντε πελάτες σε κάθε επίσκεψη στον οίκο ανοχής. Τα χρήματα τα έδιναν από πριν στον Μίχο χωρίς η 12χρονη να γνωρίζει το παραμικρό.

Οι πελάτες

Οι πελάτες ήταν 20 με 25 και μυημένοι στη σκληρή παιδοφιλία.

Ο Μίχος, εξάλλου, ήταν γνώριμος στις πιάτσες του αγοραίου έρωτα του Κεραμεικού.

Ιερόδουλες στο studio, που βρίσκεται δίπλα από τον διώροφο οίκο ανοχής όπου εξέδιδε ο προφυλακιστέος την 12χρονη, έχουν αναγνωρίσει τη φωτογραφία του 53χρονου, του μέχρι πρότινος πελάτη τους.