Ελλάδα: Συνελήφθη ο «δράκος του Πειραιά» – Προσπάθησε να βιάσει μία κοπέλα και όταν αντιστάθηκε τη γρονθοκόπησε

Στα χέρια της Αστυνομίας βρέθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής ο επονομαζόμενος «δράκος του Πειραιά» λίγο μετά την προσπάθειά του να βιάσει μια κοπέλα. Ο 28χρονος από την Αλβανία φέρεται να είναι ο βασικός ύποπτος για άλλες 6 σεξουαλικές επιθέσεις στην περιοχή του Πειραιά, δύο στα Ταμπούρια και μία έξω από ένα μίνι μάρκετ. Ο 28χρονος φαίνεται να δρούσε παράλληλα με τον βιαστή του Φαλήρου.

Τα ξημερώματα της Κυριακής 6/11, γύρω στις 2:30, κοντά στην πλατεία 25ης Μαρτίου στη Νίκαια μία κοπέλα επέστρεφε από νυχτερινή διασκέδαση και λίγο πριν μπει στο σπίτι της, ο άνδρας της επιτέθηκε και προσπάθησε να τη βιάσει. Όταν η κοπέλα αντιστάθηκε ο άνδρας ξεκίνησε να την χτυπάει βάναυσα με γροθιές στο πρόσωπο. Εκείνη τη στιγμή, κάποιος ένοικος από τις γύρω πολυκατοικίες άκουσε τις φωνές της κοπέλας και αμέσως ενημέρωσε την άμεση δράση ότι κακοποιείται μία γυναίκα.

Με αμυχιές στο πρόσωπο και κατεβασμένο φερμουάρ
Η κινητοποίηση της Αστυνομίας ήταν άμεση, ενώ η ομάδα ΔΙΑΣ έσπευσε στο σημείο με περιπολικό, λόγω της κακοκαιρίας. Σύμφωνα με το Mega εντόπισαν τον άνδρα περίπου ένα χιλιόμετρο από το σημείο της επίθεσης, καθώς οι περιγραφές της κοπέλας ταίριαζαν στην περιγραφή. Ήταν κοντοκουρεμένος, φορούσε μπεζ παντελόνι και μαύρο μπουφάν. Οι Αρχές τον ακινητοποίησαν και διαπίστωσαν ότι στο πρόσωπό του είχε αμυχές και νυχιές που του είχε κάνει η κοπέλα.

Χαρακτηριστικό, όπως ανέφερε η Αστυνομία ήταν ότι τη στιγμή της σύλληψης είχε το φερμουάρ του παντελονιού του ανοιχτό. Λίγο αργότερα, οι αρχές τον μετέφεραν στο Τμήμα, τον φωτογράφισαν και έπειτα πήγαν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου νοσηλευόταν η κοπέλα καθώς αντιμετώπισε μεγάλο πρόβλημα στο μάτι από τις γροθιές. Η κοπέλα αναγνώρισε από τις φωτογραφίες τον δράστη.