Ελλάδα – Γνωριμία μέσω Facebook: Πήγε να την βιάσει, την έδειρε αλλά εγκλωβίστηκε σπίτι της…

Νεαρή γυναίκα γνώρισε έναν 30χρονο από το Facebook, τον κάλεσε στο σπίτι της για ένα ποτό και όρμησε για να τη βιάσει. Όταν μάλιστα η κοπέλα αντιστάθηκε, την έκανε «μαύρη στο ξύλο» και πήγε να εξαφανιστεί. Ωστόσο, έσπασε το χερούλι της πόρτας με αποτέλεσμα ο επίδοξος βιαστής να παγιδευτεί στο διαμέρισμα και να συλληφθεί, ενώ το θύμα διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Μια απίστευτη υπόθεση σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στους Αμπελόκηπους. Η ώρα ήταν 23:00 όταν ο 30χρονος Αλβανός με την ελληνική ταυτότητα, περνάει το κατώφλι του διαμερίσματος της οδού Παπαδιαμαντοπούλου όπου διαμένει η 23χρονη κοπέλα από την Πολωνία με την οποία όπως κατέθεσε το θύμα -μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου ΚΑΤ όπου την μετέφεραν αιμόφυρτη- είχαν γνωριστεί πριν μερικές ημέρες μέσω Facebook.

Η κοπέλα τον κάλεσε σπίτι της, του έβαλε ποτό και συζητούσαν όταν ξαφνικά ο Αλβανός της ζήτησε να κάνουν σεξ. Η 23χρονη αρνήθηκε και τότε αυτός της χίμηξε και με μπουνιές στο πρόσωπο και το σώμα προσπάθησε να κάμψει τις αντιστάσεις της, επιχειρώντας παράλληλα να της σκίσει τα ρούχα. Η κοπέλα αντιστεκόταν με όλες της τις δυνάμεις και όταν ο βιαστής της κατάλαβε ότι δεν θα ολοκλήρωνε την αδιανόητη πράξη του, αποφάσισε να εγκαταλείψει το κτηνώδες έργο του και να φύγει.

Έσπασε το χερούλι και εγκλωβίστηκε στο διαμέρισμα

Ωστόσο, από τα νεύρα του, τη στιγμή που πήγε να ανοίξει την πόρτα, έσπασε το χερούλι με αποτέλεσμα να παγιδευτεί μέσα στο σπίτι της κοπέλας. Τότε βγήκε στο μπαλκόνι για να δραπετεύσει από διπλανό διαμέρισμα όμως δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα η 23χρονη να τον κλείσει στο μπαλκόνι να καλέσει την Άμεση Δράση και να συλληφθεί. Ο Αλβανός με την ελληνική ταυτότητα οδηγήθηκε με χειροπέδες στο Τμήμα Ασφαλείας Αμπελοκήπων και η κοπέλα άγρια χτυπημένη στο πρόσωπο και το σώμα από τις μπουνιές και τις κλωτσιές του δράστη στο ΚΑΤ.