Ελλάδα: Άγριος ξυλοδαρμός 16χρονης και φίλων στην Ερμού… ήταν εντολή 15χρονης σε «μπράβους»

Ένα απίστευτο περιστατικό –που περισσότερο θυμίζει ταινία του Χόλιγουντ- εκτυλίχθηκε νωρίς το βράδυ του Σαββάτου σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία των Αθηνών, με «πρωταγωνίστριες» δύο ανήλικες κοπέλες, άγριο ξύλο πιθανότατα με «μπράβους» και τραυματίες στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να έχει καταθέσει στην Ασφάλεια μία 16χρονη κοπέλα από την Καλλιθέα, την ώρα που περπατούσε στην οδό Ερμού με δύο φίλους της ηλικίας 27 ετών, εμφανίστηκε μπροστά τους μία 15χρονη από τον Κολωνό –με την οποία γνωρίζονταν καλά- και έδωσε εντολή σε 4 μεγαλοσώμους άνδρες που ήταν μαζί της να τους χτυπήσουν. Η τριμελής παρέα δέχτηκε άγρια χτυπήματα στο πρόσωπο και στα πλευρά, ενώ χρειάστηκε να διακομιστούν στον «Ερυθρό Σταυρό» που εφημέρευσε για τις πρώτες βοήθειες.

Μάλιστα, οι «μπράβοι» άρπαξαν από τον 27χρονο κι ένα τσαντάκι μέσης που είχε. Εκτός από την 16χρονη κατάθεση για το περιστατικό έδωσαν και οι δύο φίλοι της που δεν μπορούσαν να καταλάβουν γιατί συνέβη αυτό το περιστατικό, ενώ από τους 4 άνδρες συγκράτησαν τα χαρακτηριστικά μόνο του ενός (ψηλός και ξανθός). Το γεγονός της ληστείας έχει αποκλειστεί από την ΕΛ.ΑΣ., καθώς η ανήλικη υπέδειξε την 15χρονη, ενώ φέρεται να ανέφερε ότι γνωρίζονται αρκετό καιρό.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια με τις πρώτες ενδείξεις να δείχνουν αντιζηλία από πλευράς της 15χρονης!