Ελεύθερος υπό όρους ο 19χρονος εθνοφρουρός

Ελεύθερος υπό όρους, ο 19χρονος εθνοφρουρός, από τη Δρομολαξιά ο οποίος συνελήφθει χθες το απόγευμα αναφορικά με τα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από το γήπεδο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ, στη Λάρνακα, το βράδυ της 23ης Αυγούστου 2016.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ενώπιον του Δικαστηρίου ο 19χρονος δεν παραδέχθηκαν ενοχή στις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν και το Δικαστήριο όρισε την 20η Οκτωβρίου 2017 ως ημερομηνία για να απαντήσει στις κατηγορίες.

Το Δικαστήριο ζήτησε από τον νεαρό να καταθέσει χρηματική εγγύηση ύψους 8.500 ευρώ σε μετρητά με αξιόχρεο εγγυητή, να καταθέσει τα ταξιδιωτικά του έγγραφα, τα στοιχεία του να τοποθετηθούν στον κατάλογο stop list και να παρουσιάζεται κάθε Κυριακή μεταξύ των ωρών 08:00 -12:00 στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου.

Ακόμα το Δικαστήριο εξέδωσε διάταγμα αποκλεισμού του από αθλητικούς χώρους στους οποίους διεξάγεται ποδοσφαιρικός ή και οποιοδήποτε άλλο αθλητικό αγώνα, εκδήλωση ή συμβάν στο οποίο συμμετέχει το Σωματείο Ανόρθωσης Αμμοχώστου.

Επίσης διατάχθηκε όπως παρουσιάζεται και παραμένει στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου κατά τη διεξαγωγή ποδοσφαιρικού ή και οποιουδήποτε άλλου αθλητικού αγώνα ή εκδήλωσης που συμμετέχει το αθλητικό Σωματείο Ανόρθωσης Αμμοχώστου.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.