ΕΛΑΜ: Το στημένο θέατρο ΔΗΣΥ και Αβέρωφ, κατάντησε φαρσοκωμωδία

Το στημένο θέατρο του ΔΗΣΥ και του Αβέρωφ Νεοφύτου, για να συσπειρώσει τους δυσαρεστημένους ψηφοφόρους του, κατάντησε φαρσοκωμωδία, αναφέρει σε γραπτή ανακοίνωση το ΕΛΑΜ.

Συνεχίζοντας η ανακοίνωση αναφέρει,

Είναι πραγματικά γελοίο το γεγονός ότι η ηγεσία του ΔΗΣΥ, που διέγραψε την επετειακή ιστορική αναφορά στα σχολεία για το Ενωτικό Δημοψήφισμα, επειδή πλησιάζουν Ευρωεκλογές για να αλιεύσει ψήφους, να θυμάται μέχρι και την Ένωση.

Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο  ευελπιστούμε να μην «τραβήξει πάλι από το αυτί» την ηγεσία του ΔΗΣΥ ο Μουσταφά Ακιντζί, αναγκάζοντάς την να τρέξει ακόμα μια φορά στο ψευδοπροεδρικό μέγαρο των κατεχομένων, για να πάρει εντολές.

Όπως έγινε, κατ΄ αντίστοιχο τρόπο πρόσφατα, όταν με συνοδοιπόρους το ΑΚΕΛ, ο ΔΗΣΥ υπέκυψε στις εντολές του κατοχικού ηγέτη, διαγράφοντας την ολιγόλεπτη ιστορική επετειακή αναφορά για το Ενωτικό δημοψήφισμα από τα σχολεία, με τον περίφημο νόμο Ακιντζί.

Πραγματικά, είναι αξιοσημείωτες οι μεταλλάξεις που γίνονται εν όψει εκλογών, όμως, ο λαός πλέον μπορεί εύκολα να ξεχωρίσει το κάλπικο από το αυθεντικό …