ΕΛΑΜ: Το ενιαίο κράτος, η μοναδική βιώσιμη λύση του Κυπριακού

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΕΛΑΜ, Γεάδης Γεάδης, σε δηλώσεις του, μετά από την ολοκλήρωση της μαθητικής παρέλασης, για την 28η Οκτωβρίου, είπε ότι “είμαστε το μοναδικό κόμμα που απορρίπτει οποιαδήποτε μορφή ομοσπονδίας, αλλά και συνομοσπονδίας” και  πρόσθεσε πως η μοναδική βιώσιμη και εφικτή λύση του Κυπριακού είναι το ενιαίο κράτος.

Όσο δεν το κατανοεί η πολιτική μας ηγεσία αλλά και τα πολιτικά κόμματα, δυστυχώς θα οδεύουμε στην οριστική διχοτόμηση, τόνισε.

Για την Εθνική επέτειο δήλωσε:

28η Οκτωβρίου 2018. Ημέρα Εθνικής υπερηφάνειας, αλλά ταυτόχρονα και προβληματισμού, για το πώς φτάσαμε από το θρυλικό έπος του ’40, στις σημερινές ολέθριες αντεθνικές υποχωρήσεις στο Κυπριακό και στο ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Προβληματισμού, για το πώς οδηγηθήκαμε από τους περήφανους Έλληνες και Ελληνίδες, που με τόλμη και αυταπάρνηση δίδαξαν όλο τον κόσμο ότι «οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες», στους σημερινούς νεοκύπριους που συμβιβάζονται με την κατοχή και μεταβαίνουν στα κατεχόμενα σαν τουρίστες.

Η Κυβέρνηση θα πρέπει να αντλήσει διδάγματα από την ιστορία για να σταματήσει να δημιουργεί ραγιάδες και να μετατρέψει αυτό τον λαό σε τιτάνες, έτοιμο να γονατίσει γίγαντες.