ΕΛΑΜ: Προεκλογικές μεταλλάξεις Ευρωβουλευτών σε ΕΛΑΜίτες….

Για προεκλογικές μεταλλάξεις Ευρωβουλευτών σε ΕΛΑΜίτες κάνει λόγο σε γραπτή ανακοίνωσή του το ΕΛΑΜ:

Όσο πλησιάζουν οι Ευρωεκλογές, με τον «κίνδυνο» το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) να είναι στην νέα Ευρωβουλή, οι Ευρωβουλευτές προχωρούν σε προεκλογικές μεταλλάξεις, αφού γίνονται όλοι ΕΛΑΜίτες, αντιγράφοντας τις θέσεις του Κινήματός μας.

Πιο συγκεκριμένα, το τελευταίο διάστημα, θυμήθηκαν τόσο η κ. Θεοχάρους, όσο και ο κ. Παπαδάκης ότι θα πρέπει να αποκοπούν τα κονδύλια προς την Τουρκία και το ψευδοκράτος. ‘Οταν όμως ήρθαν συγκεκριμένες τροπολογίες στην ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου (17 Απριλίου 2018), αμφότεροι τις καταψήφισαν.

Το ίδιο πράττει και ο κ. Χριστοφόρου του ΔΗΣΥ, ο οποίος «απαιτεί» να παγώσει η πώληση όπλων στην Τουρκία από χώρες μέλη της ΕΕ, κάτι το οποίο κατέθεσε ως πρόταση στο Προεδρικό το ΕΛΑΜ, δια του προέδρου του κ. Χρίστου, από την πρώτη μέρα των τουρκικών προκλήσεων στην κυπριακή ΑΟΖ.

Ευελπιστούμε, έστω και στην υστάτη, μετά από σχεδόν πέντε χρόνια παρουσίας στα Ευρωπαϊκά έδρανα, να προχωρήσουν και σε πράξεις, πέρα από τα λόγια, υιοθετώντας ακόμα περισσότερες από τις θέσεις των «ακραίων».