ΕΛΑΜ: ΟΧΙ στη κάρτα φιλάθλου – Καλεί το λαό να μην πέσει στη παγίδα τους

Το ΕΛΑΜ σε ανακοίνωσή του λέει  ΟΧΙ στη κάρτα φιλάθλου και καλεί το λαό να μην πέσει στη παγίδα τους, αλλά να συσπειρωθεί κατά του συγκεκριμένου μέτρου.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μέχρι σήμερα μόνο 12 χιλιάδες έχουν εγγραφεί στο Μητρώο Φιλάθλων, αποδεικνύοντας ότι ακόμα ένα πείραμα της Κυβέρνησης έχει αποτύχει παταγωδώς.

Παράλληλα, η εφαρμογή του συγκεκριμένου μέτρου δεν θα καταπολεμήσει την βία, αλλά αντιθέτως θα απομακρύνει τον κόσμο από τα γήπεδα. Όπως άλλωστε συνέβη σε άλλες χώρες που εφαρμόστηκαν αντίστοιχα μέτρα, η βία μεταφέρθηκε εκτός γηπέδων με ανεξέλεγκτες, οδυνηρές συνέπειες.

Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο  τασσόμαστε ξεκάθαρα ενάντια στην έκδοση της κάρτας φιλάθλου, ενώ παράλληλα καλούμε τον λαό να μην πέσει στην παγίδα τους, αλλά να συσπειρωθεί κατά του συγκεκριμένου μέτρου.

Επιπλέον, αν ευσταθούν τα στοιχεία που έχουμε στην κατοχή μας και εξετάζουμε σε σχέση με όσους βρίσκονται πίσω από τις συμβάσεις, θα επιβεβαιωθεί ότι το συγκεκριμένο μέτρο δεν επινοήθηκε για το καλώς νοούμενο συμφέρον της κοινωνίας, αλλά για να προωθήσει και να εξυπηρετήσει για ακόμα μια φορά τα οικονομικά συμφέροντα των εκλεκτών του πολιτικού κατεστημένου.