ΕΛΑΜ: Να κλείσουν τα οδοφράγματα, χωρίς άλλη χρονοκαθυστέρηση

Να κλείσουν τα οδοφράγματα, χωρίς άλλη χρονοκαθυστέρηση, για να σταματήσει η αιμορραγία της πατρίδας μας, αναφέρει σε γραπτή ανακοίνωση το ΕΛΑΜ αναφερόμενο στη τροφοδότηση τουριστών στα κατεχόμενα.

“Το σημερινό αποκαλυπτικό δημοσίευμα για τις τεράστιες οικονομικές απώλειες που προκαλεί στον τουρισμό και τα τεράστια οφέλη που χαρίζει στο κατοχικό καθεστώς η τροφοδότηση τουριστών μέσω Αγίας Νάπας και Πρωταρά, μας προκαλεί εντονότατες ανησυχίες, ενώ επιβεβαιώνει και τα όσα προ πολλού τονίζαμε αλλά κάποιοι αδυνατούν να κατανοήσουν.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) ήταν και παραμένει το ΜΟΝΑΔΙΚΟ κίνημα που απαιτεί να κλείσουν τα οδοφράγματα, χωρίς άλλη χρονοκαθυστέρηση, για να σταματήσει η αιμορραγία της πατρίδας μας που γίνεται με την ανοχή ΟΛΩΝ των πολιτικών δυνάμεων .

Δεν μπορούμε όμως να μην επικεντρωθούμε και στην προσχεδιασμένη διάνοιξη του οδοφράγματος της Δερύνειας, αφού η συγκεκριμένη αναφορά γίνεται για την ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου. Είναι καιρός οι διάφοροι «καλοθελητές» να αντιληφθούν τις ανυπολόγιστες ζημιές που θα προκαλέσει τυχών υλοποίηση των σχεδίων τους.”