ΕΛΑΜ κατά Κουρσουμπά για την εξαίρεση Μουσουμάνων μαθητών από απουσίες

ΕΛΑΜ κατά Κουρσουμπά για την εξαίρεση Μουσουμάνων μαθητών από απουσίες

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο  οφείλει να απαντήσει στην Επίτροπο Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού, Λήδα Κουρσουμπά, η οποία με έκθεση της στο Προεδρικό ζητά να εξαιρεθούν από απουσίες οι μουσουλμάνοι μαθητές κατά τις θρησκευτικές τους εορτές, αλλά και να τυγχάνουν ευνοϊκής μεταχείρισης έναντι των συμπατριωτών μας, ότι η Κυπριακή Δημοκρατία έχει ταυτότητα Ελληνοχριστιανική.

Ως εκ τούτου, όσοι φιλοξενούνται στην χώρα μας οφείλουν να σέβονται τα ήθη και έθιμα της πατρίδας μας.

Για την στοχοποίηση δασκάλας:

Το Ε.ΛΑ.Μ. καταδικάζει την άδικη στοχοποίηση δασκάλας από την ακριτική Αθηένου από στελέχη του ΑΚΕΛ, για την χθεσινή της ομιλία κατά τη διάρκεια του πανηγυρικού της Κοινότητας για την επέτειο του ΟΧΙ, όπου ήταν η κύρια ομιλήτρια.

Είναι γνωστή η πρακτική του ΑΚΕΛ να διαδίδει ψέματα και συκοφαντίες για συμπατριώτες μας που εμποτίζονται με εθνικά ιδεώδη και τα εκφράζουν στο πλαίσιο της κοινωνικής τους προσφοράς. Φαίνεται πως οτιδήποτε προάγει τη θύμηση και τον παραδειγματισμό της Ελληνικής Ιστορίας και των κατορθωμάτων των προγόνων μας, ενοχλεί.

Η συγκεκριμένη δασκάλα, μάλιστα, έχει έντονη εθνική δράση με τη συγγραφή ποιημάτων και στίχων που αφορούν τους αγωνιστές της ΕΟΚΑ καθώς και άλλες ιστορικές μορφές του Ελληνισμού.

Μήπως τελικά αυτός είναι ο λόγος που στοχοποιείται η συγκεκριμένη δασκάλα;

Μήπως το ΑΚΕΛ θέλει να ποινικοποιήσει τον εθνικό λόγο και τον εορτασμό των εθνικών επετείων;