ΕΛΑΜ: Καλούμε τον Πρόεδρο να προχωρήσει σε κλείσιμο των οδοφράγματων

ΕΛΑΜ: Καλούμε τον Πρόεδρο να προχωρήσει σε κλείσιμο των οδοφράγματων

Σε ανακοίνωση του το ΕΛΑΜ, αναφέρει:

Η Κυπριακή Κυβέρνηση ενώ θα έπρεπε να αξιοποιήσει την κρίση στην Τουρκία και τις εξεγέρσεις στα κατεχόμενα, που αποτελούν ακόμη μία ιστορική ευκαιρία, αντ’ αυτού συνεχίζει την υποτακτική πολιτική εξωραϊσμού του Κυπριακού προβλήματος, με την απαράδεκτη διάνοιξη νέων οδοφραγμάτων.

Στον αντίποδα, οι κατοχικές αρχές τρέχουν να εκμεταλλευτούν, οικονομικά και όχι μόνο, την διάνοιξη των οδοφραγμάτων με την κατασκευή τεράστιου πρατηρίου καυσίμων και την ανέγερση πολυώροφου πολυκαταστήματος.

Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) απαιτούμε από την Κυβέρνηση να σταματήσει να κρατά στον αναπνευστήρα τον κατοχικό μόρφωμα με τις εσφαλμένες πολιτικές της.

Καλούμε, εκ νέου, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να προχωρήσει στο κλείσιμο των οδοφραγμάτων και να εξετάσει την πρόταση ανατροπής των τουρκικών σχεδιασμών που έχουμε καταθέσει από τον Αύγουστο του 2017.

Κράτος, δεν είναι αυτό που καρτερικά υπομένει να του καθορίσουν κάποιοι άλλοι την μοίρα του, αλλά αυτό που έχει το σθένος και την θέληση, να χαράζει το δικό του μέλλον.