ΕΛΑΜ: Η αδιαφορία της Κυβέρνησης έχει μετατρέψει το κέντρο της Λευκωσίας σε γκέτο αλλοδαπών

Η αδιαφορία της Κυβέρνησης έχει μετατρέψει το κέντρο της Λευκωσίας σε γκέτο συμμοριών  αλλοδαπών, αναφέρει σε ανακοίνωση το ΕΛΑΜ, για τη κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της Λευκωσίας.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Με ωρολογιακή βόμβα μοιάζει εδώ και αρκετό καιρό το κέντρο της Λευκωσίας, αφού έχει μετατραπεί σε γκέτο αλλοδαπών, οι οποίοι έχουν χωρίσει την πόλη σε ζώνες επιρροής, διακινούν ναρκωτικά, παρενοχλούν κοπέλες, παρέχουν «προστασία» σε καταστηματάρχες, ενώ σε ημερησία διάταξη βρίσκεται το παρεμπόριο και οι κλοπές, καθώς και πολλά άλλα που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Οι συγκεκριμένες ομάδες ενισχύονται συνεχώς, αφού η Κύπρος παρουσιάζει τεράστια αύξηση στις μεταναστευτικές ροές, που την κατατάσσουν πρώτη στην Ευρώπη κατ’ αναλογία πληθυσμού.

Επιπλέον, το γεγονός ότι πολλοί φτάνουν από τη Τουρκία στα κατεχόμενα μέσω του παράνομου αεροδρομίου της Τύμπου και από εκεί περνούν στις ελεύθερες περιοχές, πληροφορία την οποία η Κυβέρνηση κατέχει εδώ και αρκετό καιρό, αλλά δεν έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα, επιβαρύνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο εδώ και αρκετό καιρό γνωρίζει τα όσα τεκταίνονται στο κέντρο της Λευκωσίας και έχει προχωρήσει στις απαραίτητες συστάσεις, αλλά δυστυχώς, η Κυβέρνηση δεν έχει λάβει μέτρα που θα καταστείλουν τα φαινόμενα εγκληματικότητας, κάνοντας ξανά την πόλη ασφαλή και προσβάσιμη για κάθε πολίτη και οικογένεια.

Αντιθέτως, έχουν επιτρέψει με την αδιαφορία τους να μετατραπεί το κέντρο της πόλης σε γκέτο συμμοριών αλλοδαπών, ενώ δημιουργεί τεράστια προβλήματα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Τονίζουμε την ανάγκη να υπάρξει επαρκής παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, ενώ όσοι αλλοδαποί συμμετέχουν στις συγκεκριμένες ομάδες, θα πρέπει να απελαθούν με συνοπτικές διαδικασίες και όσοι από αυτούς είναι αιτητές πολιτικού ασύλου, η αίτησή τους θα πρέπει να ακυρώνεται και να εφαρμόζεται η νομοθεσία.

Η ασφάλεια των πολιτών πρέπει να τεθεί υπεράνω όλων, γι’ αυτό όσοι αλλοδαποί δεν σέβονται την Κυπριακή Δημοκρατία και τους νόμους της, ούτε αυτή θα πρέπει να τους σεβαστεί.