ΕΛΑΜ για ΕΛΑΜοποίηση ενδιάμεσου: Έχουμε μαύρες μπλούζες σε όλα τα μεγέθη

Για ΕΛΑΜοποίηση του ενδιάμεσου κάνει λόγο σε ανακοίνωση του το ΕΛΑΜ και τονίζει ότι “έχουμε μαύρες μπλούζες σε όλα τα μεγέθη”…

Τις τελευταίες μέρες διαβάζοντας ανακοινώσεις των κομμάτων του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, που έμεινε ορφανός από την κηδεμονία του ΔΗΚΟ, γίναμε μάρτυρες πρωτοφανών αλλαγών.

Είδαμε να κλέβουν προτάσεις του ΕΛΑΜ, να δίνουν συγχαρητήρια στον μέχρι πρότινος «ακροδεξιό» – «εθνικιστή» ΥΠΕΣ της Ιταλίας Ματέο Σαλβίνι, να αιτούνται το κλείσιμο των οδοφραγμάτων ακόμα άτομα που ήταν Υπουργοί κατά την διάνοιξη τους, να τάσσονται κατά της ομοσπονδίας, να ζητούν λήψη μέτρων μεταναστευτικής πολιτικής και άλλα πολλά.

Η χθεσινή τους αναφορά σε «Πατριωτικό Κοινωνικό Χώρο», που παραπέμπει ευθέως στο ίδιο το όνομα του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου, αποτελεί την επιβεβαίωση ότι προχωρούν ακάθεκτοι στην πλήρη ΕΛΑΜοποιήση τους.

Αφού όλοι αυτοί υιοθετούν τις θέσεις και τις απόψεις των πάλαι ποτέ «ακραίων», οφείλουμε ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο  να καλωσορίσουμε στις τάξεις μας, ως απλούς υποστηρικτές, τον Μαρίνο Σιζόπουλο, τον Γιώργο Λιλλήκα, την Ελένη Θεοχάρους και τον Γιώργο Περδίκη, των οποίων τα κόμματα εξ όσων φαίνεται δεν έχουν πλέον λόγο ύπαρξης.

Τους ευχαριστούμε για την προτίμηση και τους ενημερώνουμε ότι, αν θέλουν μαύρες μπλούζες διαθέτουμε επαρκείς ποσότητες στα μεγέθη τους.