ΕΛΑΜ: Απαντούν στις τουρκικές προκλήσεις με σύνδεση τηλεφωνίας

Οι γονυκλισίες, οι υποχωρήσεις, οι πολιτικές του ραγιαδισμού και οι υποκύψεις στις ορέξεις του τουρκικού επεκτατισμού, δεν αποτελούν έξυπνη πολιτική, αντιθέτως είναι Εθνική κατάντια, αναφέρει σε γραπτή ανακοίνωση το ΕΛΑΜ για τη σύνδεση κινητής τηλεφωνίας με τα κατεχόμενα.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Από την μία, η Τουρκία έχει περικυκλώσει την Κύπρο, εισβάλλοντας με την δύναμη των όπλων στην κυπριακή ΑΟΖ, ενώ παράλληλα και σε συνεργασία με το ψευδοκράτος χαράζουν συνεχώς στρατηγικές περαιτέρω επέκτασης της κατοχής, όπως τα όσα σχεδιάζει με το Βαρώσι καθώς και με τις εργασίες για ανακήρυξη ΑΟΖ στην Ανατολική Μεσόγειο.

Από την άλλη, η Κυβέρνηση, σε μια περίοδο όπου η τουρκική προκλητικότητα βρίσκεται στο απόγειό της, προχώρησε σε μια πέρα για πέρα εσφαλμένη ενέργεια, αφού από τις 9 το πρωί της Πέμπτης 11 Ιουλίου 2019, συνέδεσε τηλεφωνικά τις ελεύθερες περιοχές της Δημοκρατίας με τα κατεχόμενα.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο  καταδικάζει την συγκεκριμένη ενέργεια που δείχνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι η Κυβέρνηση έχει χάσει τον προσανατολισμό της. Είναι καιρός που όλοι πρέπει να κατανοήσουν ότι το Κυπριακό είναι πρόβλημα ΕΙΣΒΟΛΗΣ και ΚΑΤΟΧΗΣ.

Οι γονυκλισίες, οι υποχωρήσεις, οι πολιτικές του ραγιαδισμού και οι υποκύψεις στις ορέξεις του τουρκικού επεκτατισμού, δεν αποτελούν έξυπνη πολιτική, αντιθέτως είναι Εθνική κατάντια.

Διερωτόμαστε, ως Κίνημα, πως θέλουμε να μας πάρουν σοβαρά οι εταίροι μας διεθνώς, όταν η ίδια η κυβέρνηση σκύβει το κεφάλι της στον Μουσταφά και τον Ερντογάν.

Check Also

Aίθριος ο καιρός με νεφώσεις και σκόνη στην ατμόσφαιρα (live map)

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα …

Σημεία δειγματοληψίας για δωρεάν rapid test σε δικαιούχους

Σημεία δειγματοληψίας για διενέργεια rapid test μέσω του προγράμματος του Υπουργείου Υγείας – 28 Νοεμβρίου 2021 Στη …