ΕΛΑΜ: Ανησυχητικές οι συνεχείς ροές λαθρομεταναστών

Οι διαστάσεις που λαμβάνει το θέμα των λαθρομεταναστών,  είναι ανησυχητικές, χρειάζονται πράξεις και όχι συνθηματολογία, αναφέρει σε γραπτή ανακοίνωση το ΕΛΑΜ.

Συνεχείς είναι οι ροές λαθρομεταναστών, διογκώνοντας ακόμη περισσότερο το ήδη τεράστιο πρόβλημα, αφού να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat, στην Κύπρο καταγράφηκε ο υψηλότερος αριθμός αιτητών ασύλου σε σχέση με τον πληθυσμό για το 2ο τρίμηνο του 2018 από ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο από την πρώτη μέρα ίδρυσης του τόνιζε εμφαντικά, χωρίς μισόλογα, ότι θα πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα κατά της παράνομης μετανάστευσης, όταν όλοι μας αποκαλούσαν «ρατσιστές» και «ακραίους». Λίγα χρόνια μετά, όλοι αυτοί που μας λασπολογούσαν ήρθαν στα λόγια μας, κατανοώντας πόσο δίκαιο είχαμε.

Επειδή οι διαστάσεις που λαμβάνει είναι ανησυχητικές, χρειάζονται πράξεις και όχι συνθηματολογία. Ως εκ τούτου, ευελπιστούμε να εισακουστεί η πρόταση μας για σύσταση του Εθνικού Συμβουλίου, ούτως ώστε να συζητηθούν προτάσεις και μέτρα που πρέπει να ληφθούν.