Ελένη Ράντου: Με εκνευρίζει αφόρητα το σποτ του Σπύρου Παπαδόπουλου! (Video)

Στην εκπομπή Dot μίλησε μέσω skype η Ελένη Ράντου. Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για το πώς περνάει ολο αυτό το διάστημα κλεισμένη στο σπίτι της και αποκάλυψε πως άρχισε να μαγειρεύει με τη βοήθεια της κόρης της, καθώς εκείνη μέχρι στιγμής δεν είχε καμία σχέση με την κουζίνα.

Όσον αφορά την απομόνωση, εξήγησε πως δεν έχει νιώσει στιγμή μόνη καθώς στο σπίτι, εκτός από εκείνη, είναι και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, η κόρη τους, η μητέρα της αλλά και οι γυναίκες που τη φροντίζουν.

«Συνωστιζόμαστε πολλοί άνθρωποι και πρέπει να συνταιριάσει ο ένας με τα χούγια του άλλου», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός και συνέχισε: «Πρέπει να δείξεις κατανόηση, να εξαντλήσεις την υπομονή σου, να το φιλοσοφήσεις, δεν έχεις επιλογές. Ο άνθρωπος τρελαίνεται όταν έχει επιλογές. Ένα πράγμα που με εκνευρίζει είναι όλος αυτός ο κόσμος που βγαίνει στα media και προσπαθεί να πει τι καλά που περνάει μέσα. Αυτό είναι μία ψευτιά. Κανένας δεν περνάει καλά. Εμένα δεν μου δίνει κουράγιο μια ψευτιά… Και με εκνευρίζει αφόρητα και το σποτ του Σπύρου του Παπαδόπουλου και ότι προσπαθεί να μου πει πως πρέπει να νιώθω. Δεν νιώθω καλά. Περιμένω να το ζήσω να δω πως θα πάει».