Εκτός ΔΗΚΟ όσοι εντάχθηκαν σε επιτροπές άλλων κομμάτων

Το Εκτελεστικό Γραφείο του ΔΗΚΟ που συνήλθε σε συνεδρία σήμερα στη βάση της απόφασης της Κεντρικής Επιτροπής της 29ης Μαΐου, αποφάσισε ομόφωνα ότι όσοι έχουν κάνει άλλες πολιτικές επιλογές και έχουν ενταχθεί σε επιτροπές άλλων κομμάτων, έχουν θέσει τον εαυτό τους εκτός κόμματος, αναφέρει το ΔΗΚΟ.

Την απόφαση, του Εκτελεστικού ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Άγγελος Βότσης.

Όπως είπε, το Εκτελεστικό Γραφείο έθεσε κατά πλειοψηφία εκτός κόμματος τον Χρίστο Ορφανίδη, μετά από εισήγηση της Επαρχιακής Επιτροπής Λάρνακας λόγω διαχρονικής αντικομματικής συμπεριφοράς.

Ο κ. Βότσης ανέφερε επίσης ότι το Εκτελεστικό Γραφείο του ΔΗ.ΚΟ αποφάσισε ομόφωνα να καθορίσει τις ημερομηνίες και τις διαδικασίες με τις οποίες θα πορευθεί το Κόμμα μέχρι το Καταστατικό και το πολιτικο-ιδεολογικό συνέδριο του.

Περαιτέρω ο κ. Βότσης είπε ότι με βάση την Απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής της 29ης Μαΐου, το Καταστατικό και πολιτικο-ιδεολογικό συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την 20η Οκτωβρίου, αφού προηγηθούν οι Επαρχιακές Συνδιασκέψεις που ήδη ξεκίνησαν να πραγματοποιούνται και οι συνεδρίες του Εκτελεστικού Γραφείου και της Κεντρικής Επιτροπής που θα συνεδριάσουν στις 5 Οκτωβρίου, όπου θα συζητηθούν οι διάφορες προτάσεις και έγγραφα.