Εκτός γηπέδων ο Μάριος Παναγή

Σε επιστολή που έλαβε ο διαιτητής Μάριος Παναγή  από τον Jaap Uillenberg επισημαίνεται ότι σύμφωνα  με τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, δεν δήλωσε παρών στο προηγούμενο τεστ διαιτητών της ομοσπονδίας κι έτσι δεν μπορεί να διαιτητεύσει αυτή τη σεζόν.

Για να γίνει και πάλι ενεργό μέλος θα πρέπει να συμμετάσχει στο επόμενο τεστ που είναι μέσα στον Αύγουστο του 2015, δηλαδή πριν την έναρξη της επόμενης σεζόν.

panayi postΣυγκεκριμένα, στην επιστολή που έλαβε ο Παναγή από τον Ullenbger, αναφέρονται τα εξής:

«Σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΚΟΠ κεφάλαιο 6, παράγραφος 1,6, και επειδή έχετε από τον περασμένο Αύγουστο να συμμετάσχετε σε εκπαίδευση, σεμινάρια και δοκιμαστικά και στην πρώτη δοκιμή της ΦΙΦΑ χωρίς να δώσετε δικαιολογητικό, ενώ όταν σας ζητήθηκε να συναντηθείτε με τον εκπαιδευτή διαιτησίας, είπατε στον Παναγιώτη: “Δεν θέλω να δω κανένα”.

Και τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό είναι ότι στους κανονισμούς της ΦΙΦΑ για δοκιμαστικό αρνήθηκες να έρθεις και χωρίς να δώσεις κανένα λόγο. Γι’ αυτό δεν είσαι πλέον ενεργός διαιτητής μέχρι το επόμενο τεστ της ΦΙΦΑ τον Αύγουστο του 2015. Λόγω αυτού του γεγονότος, δεν θα κληθείς να συμμετάσχεις στο επόμενο σεμινάριο μέσα της σεζόν».