Εκστρατεία Αγάπης Ηνωμένου Βασιλείου

Τρόφιμα που περισυλλέχθηκαν  από την Εκστρατεία Αγάπης Ηνωμένου Βασιλείου παραδόθηκαν σήμερα στο Δήμο Λεμεσού

Σε γραπτή ανακοίνωσή της, η Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας Δήμου Λεμεσού, Εύη Τσολάκη αναφέρει τα τρόφιμα και ενδύματα θα διαχωριστούν ανά είδος και θα δοθούν σε ίσες ποσότητες στα Κοινωνικά Παντοπωλεία των Δήμων Λεμεσού, Λευκωσίας, Πάφου και Λάρνακας.

Όπως προσθέτει η Εκστρατεία Αγάπης Η.Ε. πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, με σκοπό τη συλλογή τροφίμων και ενδυμάτων, με διάρκεια τριών  εβδομάδων, υπό το συντονισμό της φιλανθρωπικής οργάνωσης Εθελοντές Αγάπης και τη συμμετοχή άλλων οργανώσεων, φορέων και κοινωνικών συνόλων, όπως το Greek Women’s Philanthropic Association, Greek Cypriot Brotherhood και τη Μαρία Κυριάκου από τα σχολεία του High Barnet.

«Αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας¨, γράφει στην ανακοίνωση, «η οποία αγκαλιάστηκε καθολικά με μια τεράστια ανταπόκριση από τους απόδημους  στο Λονδίνο ήταν η συλλογή πέραν των οκτώ τόνων τροφίμων και ενδυμάτων.

Συνεχίζει λέγοντας πως η Εκστρατεία Αγάπης Η.Β. διαμηνύει πως «η καρδιά των αποδήμων κτυπάει στη Κύπρο αυτές τις δύσκολες στιγμές και όλοι μαζί ενωμένοι θα ξεπεράσουμε αυτή τη κρίση με αλληλεγγύη και αγάπη για το συνάνθρωπο μας».