Εκπληκτικό Video! Δείτε πως οι παιδόφιλοι παρασύρουν κορίτσια στο διαδίκτυο!

Είναι σύνηθες παιδόφιλοι να κρύβονται πίσω από την ανωνυμία του διαδικτύου και τα ψεύτικά προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κι όπως φαίνεται χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά να γίνει για να πειστούν οι έφηβοι και οι έφηβες να λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τις προειδοποιήσεις των γονιών τους. Η συμβουλή να μην εμπιστεύονται ξένους στο διαδίκτυο δεν είναι μια υπερβολή των γονιών, όπως αποδεικνύεται και στο παρακάτω πείραμα.

Ο 21χρονος σταρ του YouTube, Coby Persin, έκανε το πείραμα αυτό για να δείξει στα παιδιά πόσο υπαρκτός είναι ο κίνδυνος παιδόφιλων και βιαστών στο ίντερνετ, προσποιούμενος ο ίδιος τον έφηβο που προσεγγίζει κορίτσια για να κάνουν παρέα.

«Πόσο εύκολο είναι για έναν παιδόφιλο να προσεγγίσει ένα ανήλικο παιδί μέσω των social media;», διερωτάται στο βίντεο και αποδεικνύει πως είναι πολύ εύκολο.

Ο 21χρονος έφτιαξε ένα ψεύτικο προφίλ στο Facebook εμφανιζόμενος ως ο 15χρονος Jason Biazzio. Έστειλε αιτήματα φιλίας σε τρία κορίτσια 12, 13 και 14 ετών με τα οποία μίλησε online για τρεις ή τέσσερις ημέρες πριν κανονίσουν να συναντηθούν στα σπίτια τους ή αλλού.