Εκδηλώσεις ενόψει Τσικνοπέμπτης στη Λεμεσό

Την Τρίτη στις 7.30 το βράδυ, στο Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο «Πάνος Σολομωνίδης», ο Δήμος Λεμεσού σε συνεργασία με τη Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (– Τμήμα Λεμεσού) διοργανώνουν, Παγκύπριο Φωτογραφικό Διαγωνισμό και έκθεση φωτογραφιών με θέμα: «Λεμεσιανό Καρναβάλι 2012». Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 15 Μαρτίου.

Μεθαύριο Τετάρτη στις 6.30 το απόγευμα στην Αίθουσα Τέχνης Θεομάρια (οδός Βασιλίσσης Καρλόττας 7 & Ελένης Παλαιολογίνας), ο Δήμος Λεμεσού σε συνεργασία με την γκαλερί διοργανώνουν έκθεση καρναβαλίστικης και διακοσμητικής μάσκας της Βέρας Παρλαλίδου.

Στον ίδιο χώρο λειτουργεί εργαστήρι κατασκευής και διακόσμησης κεραμικής και χάρτινης μάσκας, ως το τέλος Μαρτίου. Το ίδιο βράδυ στις 7.30, στον Τεχνοχώρο Art Studio 55, (οδός Ανδρέα Δρουσιώτη 23, Πλατεία Ηρώων), ο Δήμος Λεμεσού σε συνεργασία με το Ικεπάνα Γκρούπ διοργανώνουν έκθεση με θέμα «Μια άλλη όψη του Καρναβαλιού».

Η διάρκεια αυτής της έκθεσης θα είναι ως τις 14 Μαρτίου. Τα εγκαίνια των εκθέσεων θα τελέσει ο Δήμαρχος Λεμεσού Ανδρέας Χρίστου.