Εκδήλωση στη Λάρνακα υπέρ της Ρωσίας – «Όχι ΝΑΤΟ σε Ουκρανία και Κύπρο»

Εκδήλωση υπέρ της εισβολής της Ρωσίας, πραγματοποίησε το «Συντονιστικό Συμβούλιο Ρώσων Συμπατριωτών Κύπρου» στην παραλία των Φοινικούδων στη Λάρνακα.

Δεκάδες πολίτες έχουν μαζευτεί στον χώρο της εκδήλωσης κρατώντας σημαίες της Ρωσίας και φωνάζοντας συνθήματα όπως «Αμερική σταμάτα τον πόλεμο στην Ουκρανία», «Ρωσία σώσε τον πλανήτη», «Όχι ΝΑΤΟ σε Ουκρανία και Κύπρο».

Όπως υποστηρίζει σε ανακοίνωση του το Συντονιστικό Συμβούλιο, ο ρωσικός και ο ουκρανικός λαός έχουν γίνει θύματα ενός ενδελεχούς σχεδίου που έχει γαλουχήσει τον νεοναζισμό και τον φασισμό σε μια αδελφική χώρα.

«Ως εκ τούτου, η Ρωσία έκανε ένα βήμα μπροστά για να προστατεύσει όχι μόνο τη χώρα, τον πολιτισμό και την ιστορία της, από την καταστροφή κάθε τι ρωσικού, αλλά και για την ελευθερία όλου του κόσμου», αναφέρουν.

Στον χώρο υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη, αφού βρισκόταν και μικρός αριθμός ουκρανών προσφύγων που φώναζαν να σταματήσει ο πόλεμος.

Ένας ουκρανός πολίτης ο οποίος βρέθηκε στην εκδήλωση, φαίνεται στην κάμερα να κρατάει την σημαία της Ουκρανίας και να δηλώνει “Σκοτώνουν τα παιδιά μας”.

Η ανακοίνωση του Συντονιστικού Συμβούλιο Ρώσων Συμπατριωτών Κύπρου: 

Το Σάββατο 26 Μαρτίου από τις 12.00 έως τις 14.00 στη Λάρνακα θα πραγματοποιηθεί δράση συμπαράστασης προς τη Ρωσία.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΠΟΜΠΗ. Συγκέντρωση συμμετεχόντων στην εκκλησία Φανερωμένης στις 11:30. Στις 12:00 έναρξη της αυτοκινητοπομπής. Τερματισμός – πάρκινγκ στην εκκλησία του Αγίου Λαζάρου

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ. Έναρξη στις 13:00 στην εξέδρα στης Φοινικούδες.

Διοργανωτής της δράσης είναι το Συντονιστικό Συμβούλιο Ρώσων Συμπατριωτών Κύπρου με την υποστήριξη κυπριακών μη κυβερνητικών οργανισμών και ακτιβιστών. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την άδεια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας και η πραγματοποίηση της έχει γνωστοποιηθεί στον Δήμο Λάρνακας .
Ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι ένας εφιάλτης για όλους μας. Ο ρωσικός και ο ουκρανικός λαός έχουν γίνει θύματα ενός ενδελεχούς σχεδίου που έχει γαλουχήσει τον νεοναζισμό και τον φασισμό σε μια αδελφική χώρα. Ως εκ τούτου, η Ρωσία, την οποία ο πλανήτης αρνιόταν να ακούσει για πολλά χρόνια, έκανε ένα βήμα μπροστά για να προστατεύσει όχι μόνο τη χώρα, τον πολιτισμό και την ιστορία της, από την καταστροφή κάθε τι ρωσικού, αλλά και για την ελευθερία όλου του κόσμου.

Η Ρωσία έχει αμφισβητήσει το παγκόσμιο κακό, αποκαθιστά τη δικαιοσύνη και την ειρήνη και υποστηρίζει τις παραδοσιακές αξίες που μοιράζονται δισεκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη.

Και η Ρωσία είναι τώρα πρόσωπο με πρόσωπο με αυτό το «διεθνές κακό», το οποίο ποτέ δεν θεωρήθηκε υπεύθυνο για τους πολέμους στη Γιουγκοσλαβία, το Ιράκ, τη Λιβύη, το Αφγανιστάν, την Υεμένη, το Βιετνάμ και την Κορέα.

Ώρα να σταματήσουμε την Ουάσιγκτον! Η Ρωσία σώζει τον κόσμο σε συνθήκες ολοκληρωτικών ψεμάτων και προκλήσεων από τα ΜΜΕ των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ.
Καλούμε όλους τους προοδευτικούς και θαρραλέους ανθρώπους να συμμετάσχουν στη διαδήλωση για την υποστήριξη της Ρωσίας! Η φωνή μας πρέπει να φτάσει σε όλους όσους έχουν πέσει κάτω από τη σκιά του φόβου. Αυτός είναι ο αγώνας μας! Πάλη για την ελευθερία μας!

Μην αφήσετε τον εαυτό σας να ξεγελαστεί! Δράση τώρα γιατί αύριο θα είναι πολύ αργά!
Πιο τολμηρά! Μόνο μαζί θα ελευθερωθούμε από το κακό του κόσμου!

Τα συνθήματά μας:
1. Ρωσία, σώσε τον πλανήτη!
2. Ρωσία, σώσε μας από τον φασισμό!
3. Όχι ΝΑΤΟ σε Ουκρανία και Κύπρο!
4. Η Ρωσία λέει την αλήθεια!
5. Ρωσία, είμαστε μαζί σου!

Ο καθένας μπορεί να φέρει τα πανό του. Στον τόπο της εκδήλωσης θα διατίθενται επίσης υλικά (χαρτί και χρώματα) για τη κατασκευή πανό.