Εισφορά ανθρωπιάς από Ρωσική εταιρεία στην Εκκλησία

«Είναι απαράδεκτο να υπάρχουν στον 21ο αιώνα άνθρωποι που πεινούν… Στόχος της Εκκλησίας είναι κανένα παιδί να μην πεινάσει, αλλά και ευρύτερα κανείς Κύπριος να μην πεινάσει, δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος, συγκινημένος από την πρωτοβουλία της ρωσικής εταιρείας Wargaming που δραστηριοποιείται στην Κύπρο, να δώσει επιταγή 20.000 ευρώ για τη σίτιση των άπορων παιδιών.

Την επιταγή έδωσε στον Αρχιεπίσκοπο ο πρέσβης της Ρωσίας στην Κύπρο Βιτσισλάβ Τσούμσκι,παρουσία του εκπροσώπου της εταιρείας.

Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος μίλησε για την συγκινητική αυτή πρωτοβουλία και επεσήμανε τις δραστηριότητες που έχει αναλάβει η Εκκλησία της Κύπρου για να βρίσκεται κοντά στους πολίτες που έχουν ανάγκη.

Την εκτίμησή του για το έργο της Κυπριακής Εκκλησίας, τόνισε ο Ρώσος Πρέσβης, τονίζοντας την αναγκαιότητα, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, να βοηθήσει ο καθένας όπως μπορεί, κυρίως τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού όπως τα παιδιά. «Δεν θέλομε κανένα παιδί στην Κύπρο να νιώθει μειονεκτικά κατά τη διάρκεια των γιορτών και για αυτό δώσαμε αυτή την εισφορά στην Εκκλησία, για να συμβάλουμε στις προσπάθειές της για σίτιση των παιδιών».