Εθνική Ελλάδος: «Πάμε να γράψουμε ιστορία»

Πανέτοιμοι γα τον «τελικό» με την Ακτή Ελεφαντοστού είναι οι Έλληνες διεθνείς, όπως δήλωσαν στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι Κώστας Κατσουράνης και Ανδρέας Σάμαρης.

Οι δύο προαναφερθέντες αναφέρθηκαν ως επί το πλείστον στο μεγάλο ματς της Τρίτης, εκφράζοντας την αισιοδοξία ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μπορεί να πάρει τη νίκη και την πρόκριση, αρκεί να υπάρχει συγκέντρωση από την πλευρά των διεθνών.

«Η Ελλάδα είναι φτιαγμένη για μεγάλα ματς. Είναι νοκ άουτ και πιστεύω ότι ο χαρακτήρας της Εθνικής θα παίξει ρόλο», είπε μεταξύ άλλων ο μέσος του Ολυμπιακού, Ανδρέας Σάμαρης, ενώ ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Κώστας Κατσουράνης (σ.σ. δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω τιμωρίας) επισήμανε:

«Έχουμε αυτοπεποίθηση κι αν παίξουμε καλά μπορούμε. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και πάμε το ματς εκεί που θέλουμε έχουμε πιθανότητα. Παίζουμε με καλή ομάδα με παίκτες ποιοτικούς που στο ένας με έναν είναι επικίνδυνοι. Θα προσπαθήσουμε για αυτό που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια. Εμείς χρειαζόμαστε μόνο τη νίκη και είμαστε έτοιμοι να γράψουμε ιστορία».