Εθνική Ελλάδος: Πάει Μουντιάλ με Zante Dilemma και “COME ON BRAZIL”

Η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου της Ελλάδας, θα ταξιδέψει στη μακρινή Βραζιλία για το Παγκόσμιο Κύπελο, με το νέο τραγούδι των αντιστάρ Zante Dilemma “COME ON BRAZIL” .

Ο επικεφαλής των Zante Dilemma Κώστας Εφέπουλος δήλωσε ότι το «Το “COME ON BRAZIL» είναι αφιερωμένο στην Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου της Ελλάδας και έχει διπλό μήνυμα»  και συμπλήρωσε:

” Πρώτον να έχει η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου επιτυχίες στο παγκόσμιο κύπελο, οι οποίες θα δώσουν χαρά στους Έλληνες που πλήττονται τα τελευταία χρόνια από την οικονομική κρίση. Και δεύτερον το τραγούδι αυτό με αφορμή το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, να ευαισθητοποιήσει την παγκόσμια κοινή γνώμη για τα προβλήματα που βιώνουν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλες τις γωνιές του πλανήτη».

httpv://www.youtube.com/watch?v=LhUhRSk1eJc

Το τραγούδι “COME ON BRAZIL” συνοδεύεται από video clip, το οποίο ήδη … ταξιδεύει από τη χώρα μας για να φτάσει μέχρι τις μακρινές Φαβέλες της Βραζιλίας, αγγίζοντας εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο , οι οποίοι ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας και της ανέχειας.

Το video, που γυρίστηκε στην Ζάκυνθο, αποκαλύπτει τη σκληρή πραγματικότητα της κρίσης που βιώνει η Ελλάδα και το σενάριο είναι βασισμένο σε πραγματικά πρόσωπα και παράλληλες καταστάσεις που έχουν άμεση σχέση με τη παγκόσμια κρίση.

Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το μπλε και το κίτρινο, δυο χρώματα που εκπροσωπούν την Ελλάδα και τη Βραζιλία αντίστοιχα.

Το video του τραγουδιού έχει ανέβει ήδη στο youtube και έχει δεχτεί χιλιάδες επισκέψεις.

Ο επικεφαλής των Zante Dilemma Κώστας Εφέπουλος, γεννήθηκε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Μετά την επιστροφή στην πατρίδα των γονιών του μαζί με φίλους του μουσικούς, έφτιαξαν στη Θεσσαλονίκη τον Ιανουάριο του 1985 τη πρώτη τους μουσική μπάντα με το όνομα «Enola Gay».

Ακολουθούν τα συγκροτήματα που ίδρυσε ο ίδιος όπως οι Dilemma’s End 1987, Black Opera 1989, No more tears for George 1992, Red Orange 1994, Death on Stage 1996 και το 1998 στη Ζάκυνθο δημιουργήθηκαν οι «Zante Dilemma».

Η έμπνευση, η δημιουργικότητα, ο πειραματισμός και η πρωτοτυπία τόσων χρόνων βρίσκουν διέξοδο. Στο μουσικό τους οδοιπορικό οι Zante Dilemma σαν ένας σύγχρονος Οδυσσέας ξεκινούν να βρουν το χαμένο παραμυθένιο έρωτα για τη Χριστίνα.

Από το 2004 ως Zante Dilemma μέχρι σήμερα έχουν ηχογραφήσει αρκετές επιτυχίες.

Το 2014 ηχογραφούν το τραγούδι «Come on Brazil» που θα ταξιδέψει μαζί με την Εθνική μας ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Παράλληλα έχουν πραγματοποιήσει δεκάδες συναυλίες σε πολλές ελληνικές πόλεις.