Εδώ παπάς.. εκεί παπάς… Ποιος είναι ο βουλευτής;

Ο Πρόεδρος της ΑΛΚΗΣ, Νίκος Λίλλης, ελάλησε… και μάλιστα μεγαλοφώνως και κάρφωσε ονόματα δυνατά της πολιτικής ζωής και ειδικά του ΑΚΕΛ….

Λάλησε για σκοτεινές, μαύρες διαδρομές  της μίζας… Λάλησε για “γενναία εισφορά” στο ΑΚΕΛ…. Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου όταν άρχισε να κελαηδάει ο Λίλλης…. έπεσαν αρκετές μίζες….

Ο Στάθης Κιττής  όταν τον μάζεψαν φώναζε ότι είναι αθώος και ότι θα μιλήσει και θα πάρει πολλούς στο λαιμό του…. Η μπάλα της ΑΛΚΗΣ θα παρασύρει πολλόυς έλεγε…Δυστυχώς όμως μέχρι σήμερα δεν έχει  πει και τίποτα το ουσιώδες πέρα από το να φωνάζει ότι είναι αθώος…..

Οι διαδρομές της μίζας όπως τις έχει καρφώσει ο Νίκος Λίλλης….. Γιάννης Σουρουλλάς, Ορέστης Βασιλείου, Γρηγόρης Σουρουλλάς… Οι τρεις πήραν 450,000 ευρωπουλάκια….Ο αθώος Στάθης 310,000 ευρώπουλα και το κόμμα του εργαζομένου λαού ΑΚΕΛ 234,000 ευρωπουλάκια…. Οι λοχίες της ΚΥΠ 50,000 ευρώ…

Κάρφωσε όμως και βουλευτή του ΑΚΕΛ  ότι πήρε σε  μετρητά 1 εκατομμύριο ευρώπουλα για μίζα…. Το όνομα του βουλευτή παραμένει επτασφράγιστο μυστικό. Γιατί όμως;

Όλα τα στοιχεία που βγήκαν σε όλα τα ΜΜΕ φωτογραφίζουν ήδη ποιος έιναι ο βουλευτής του ΑΚΕΛ….

Εδώ παπάς εκεί παπάς….. Ποιος είναι ο βουλευτής του ΑΚΕΛ που πήρε μίζα ΜΟΝΟ 1 εκατομμύριο ευρώπουλα;