ΕΔΕΚ: Ανακήρυξη Σιζόπουλου με ηχηρές απουσίες

Ο Μαρίνος Σιζόπουλος ανακηρύχθηκε πριν από λίγο τρίτος πρόεδρος  του Κ.Σ. ΕΔΕΚ.

Η  πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής, Μαρία – Θρασυβούλου – Χαμπουρή, στη δήλωση της ανέφερε ότι οι εκλογές διεξήχθησαν  μέσα σε ήπιο και δημοκρατικό κλίμα και εξέφρασε εευχαριστίες προς τα μέλη της ΕΔΕΚ που άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα με τρόπο υποδειγματικό και υπεύθυνο.

Συνχίζοντας είπε, “Ευχαριστούμε τα στελέχη των Εφορευτικών Επιτροπών για την άριστη συνεργασία που είχαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τους δύο υποψηφίους για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν στην Εφορευτική Επιτροπή και την άριστη συνεργασία. Εκφράζουμε θερμές ευχαριστίες προς τους λειτουργούς του Τύπου για τη σφαιρική και αντικειμενική προβολή των εκλογών του Κινήματος μας”.

Ο νέος Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος στη σύντομη  ομιλία του είπε ότι είναι “βαρύ το φορτίο που αναλαμβάνει με τα νέα του καθήκοντα και ευχαρίστησε τον Γιώργο Βαρνάβα για το επίπεδο της προεκλογικής περιόδου”.

Όπως είπε, τα αποτελέσματα δείχνουν ότι οι ψηφοφόροι του κόμματος ζητούν μια ΕΔΕΚ σύγχρονη, αγωνιστική, πρωτοπόρα στον αγώνα για απελευθέρωση των σκλαβωμένων εδαφών. Στη συνέχεια κάλεσε τα μέλη του κόμματος, να συμπορευθούν από αύριο με τη νέα ηγεσία σε ένα δημιουργικό αγώνα με ήθος και αξιοπρέπεια.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου  για την απουσία βουλευτών της ΕΔΕΚ  από την ανακήρυξή του, ο κ. Σιζόπουλος είπε ότι σχετικό σχόλιο πρέπει να κάνουν αυτοί που απουσίαζαν και όχι ο ίδιος.