Εγραψε το όνομά της στο Google και τα αποτελέσματα τη σόκαραν! (Video)

Όλοι έχουμε μπει στον πειρασμό να γκουγκλάρουμε το όνομά μας για να δούμε τι πληροφορίες υπάρχουν για εμάς στο μαγικό κόσμο του ίντερνετ. Αυτό σκέφτηκε να κάνει και μία νεαρή από το Περθ στην Αυστραλία όταν ήταν 18 ετών, μόνο που η ανακάλυψη ήταν σοκαριστική.

Και η συγκεκριμένη ανακάλυψη έμελλε να της αλλάξει τη ζωή. Έναν χρόνο πριν, η Νοέλ Μάρτιν είχε ποστάρει μία φωτογραφία της στο Facebook. Κάποιοι επιτήδειοι, ωστόσο, υπέκλεψαν τη φωτογραφία και τη χρησιμοποίησαν σε πάρα πολλά σάιτ πορνογραφικού περιεχομένου.

Με τη χρήση photoshop έβαλαν το πρόσωπό της σε εικόνες από σκληρό πορνό, διοχετεύοντάς τις σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου στο διαδίκτυο. Και η ανακάλυψη δεν έμεινε μόνο εκεί μιας και κάποιες από αυτές τις σελίδες περιλάμβαναν όχι μόνο το πραγματικό της όνομα αλλά και τη διεύθυνσή της, στο σπίτι που έμενε με τους γονείς της.

Η 18χρονη βρέθηκε τότε μπροστά στον εφιάλτη να φαίνεται το πρόσωπό της σε όλες αυτές τις σελίδες αλλά και τα προσωπικά της στοιχεία να αποτελούν βορά για τον καθένα που θα ήθελε να τα χρησιμοποιήσει κατά το δοκούν.

Πέντε χρόνια μετά την περιπέτειά της και με τις συνέπειες να την ακολουθούν μέχρι και σήμερα, η ίδια βρήκε το θάρρος και μίλησε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook για όσα έζησε και ζει. Όπως αναφέρει και το news.com.au, η νεαρή κατήγγειλε ότι όταν απευθύνθηκε στην αστυνομία εκείνοι της είπαν ότι «κακώς που ανέβασες τη φωτογραφία σου»!

«Κάποτε έβλεπα αυτές τις φωτογραφίες και ξεσπούσα σε ασυγκράτητα κλάματα. Είναι απάνθρωπο αυτό. Είχαν βάλει το πρόσωπό μου στο σώμα μιας γυναίκας που έκανε σεξ και από πάνω είχαν γράψει “ηλίθια αγελάδα”», έγραψε η νεαρή.