Εγραψε ιστορία! Χατ-τρικ σε λιγότερο από 10 λεπτά

Γκολ με πέναλτι στο 58′. Γκολ με πλασέ στο 61′. Χατ-τρικ με πέναλτι στο 67′. Ο Χαμζά Γιουνές έγραψε ιστορία μιας και πέτυχε το πιο γρήγορο χατ-τρικ της τελευταίας δεκαετίας κι ένα από τα πιο γρήγορα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Τυνήσιος επιθετικός έχει το πιο γρήγορο χατ-τρικ όσον αφορά την ομάδα του και μπήκε σ’ ένα πολύ κλειστό γκρουπ ποδοσφαιριστών που έχουν σκοράρει σ’ επίσημο παιχνίδι τρία γκολ σε λιγότερα από δέκα λεπτά.

Το τελευταίο πιο… γρήγορο χατ-τρικ το είχε σημείωσει ο Πίτερ Οφορίκουε. Στις 17 Μαρτίου του 2003 είχε πετύχει τρία γκολ μέσα σε έξι λεπτά κόντρα στον Εθνικό Αστέρα. Πιο συγκεκριμένα είχε σκοράρει στο 67′, στο 68′ και στο 72′! Βεβαίως η επίδοση του Γιώργου Δέδε είναι αξεπέραστη μιας και είχε σκοράρει χατ-τρικ σε τρία λεπτά! Στο 88′, στο 89′ και στο 90′ στις 28 Μαρτίου του 1965 κόντρα στον Παναιγιάλειο!

Ο Νέλσον Βαλντές ήταν ο τελευταίος που είχε σκοράρει τόσο γρήγορο χατ-τρικ. Κόντρα στον Εργοτέλη στις 23 Μαρτίου του 2014 όταν και είχε βρει δίχτυα στο 3′, στο 9′ και στο 13′.