Εγκρίθηκαν οι αλλαγές του ΔΗΚΟ για τη σύνθεση Κοινοβουλευτικών Επιτροπών

Χωρίς καμία ένσταση εγκρίθηκαν σήμερα από την Ολομέλεια της Βουλής οι αλλαγές στη σύνθεση των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών ως προς τη συμμετοχή Βουλευτών του Δημοκρατικού Κόμματος.

Ενημερώνοντας προ ημερησίας διατάξεως την Ολομέλεια της Βουλής, ο κ. Ομήρου ανέφερε ότι η Επιτροπή Επιλογής συνήλθε σε συνεδρία της και υιοθέτησε αλλαγές στη σύνθεση κάποιων εκ των Επιτροπών, έπειτα από εισήγηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Δημοκρατικού Κόμματος.

Έτσι, στην Επιτροπή Επιλογής θα συμμετέχει ο Νικόλας Παπαδόπουλος αντί του Μάριου Καρογιάν, ενώ παραμένει ο Φύτος Κωνσταντίνου, στην Επιτροπή Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων ο Μάριος Καρογιάν αντί του Σοφοκλή Φυττή ενώ παραμένει η Αθηνά Κυριακίδου, στην Επιτροπή Εσωτερικών παραμένει ο Φύτος Κωνσταντίνου και τοποθετείται η Αθηνά Κυριακίδου στη θέση του Σοφοκλή Φυττή, στην Επιτροπή Θεσμών ο Μάριος Καρογιάν στη θέση του Νικόλα Παπαδόπουλου και παραμένει ο Φύτος Κωνσταντίνου, στην Ελέγχου ο Μάριος Καρογιάν στη θέση του Άγγελου Βότση ενώ παραμένει ο Γεώργιος Προκοπίου.