Ζήγρας: “Βγάλε τα φουστάνια – είσαι εγκληματίας”

“Ομολόγησε, για να βγάλεις το παιδί σου από τη φυλακή. Θέλεις να μην δικαστείς κιόλας. Είσαι εγκληματίας. Έχεις χαντακώσει το παιδί σου. Ομολόγησε επιτέλους”…

Με ένταση συνεχίστηκε  και σήμερα η δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, όπου εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση για τις “χρυσές” μίζες των εξοπλιστικών.

Άναψαν τα αίματα  όταν  τέθηκε το θέμα του αιτήματος αναστολής εκτέλεσης της ποινής της Αρετής Τσοχατζοπούλου.

Ο Νίκος Ζήγρας απευθυνόμενος στο τσοχατζόπουλο του είπε: “Βγάλε τα φουστάνια και ομολόγησε για να βγάλεις το παιδί σου από τη φυλακή. Θέλεις να μην δικαστείς κιόλας. Είσαι εγκληματίας, έχεις χαντακώσει το παιδί σου, ομολόγησε επιτέλους για να μπορέσουν και οι άλλοι οι κατηγορούμενοι να αναπνεύσουν”

Ενώ ο Άκης Τσοχατζόπουλος απάντησε ως εξής: “Δεν πας καλά ρε τρελέ”…

Και του απαντά ο Ζήγρας :“Εγώ δεν πάω καλά ρε; Πως μπορεί και βλέπεις την κόρη σου μέσα στη φυλακή 2,5 χρόνια και δεν λες την αλήθεια;”.

Αίτημα αναστολής εκτέλεσης της ποινής της και αποφυλάκισής της κατέθεσε στο Δικαστήριο και ο συνήγορος της Βίκης Σταμάτη και μετά το επεισόδιο η συζήτηση συνεχίστηκε.

Νωρίτερα, οι δικαστές είχε απορρίψει την ένσταση των συνηγόρων του Άκη Τσοχατζόπουλου σύμφωνα με την οποία ισχυρίζονται ότι έχει παραγραφεί το αδίκημα του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος για τον πρώην υπουργό