Εβαλε τέλος στη ζωή του το διάσημο μοντέλο «Zombie Boy»

Τέλος στη ζωή του φέρεται να έβαλε ο Rick Genest, το διάσημο μοντέλο που είχε καλυμμένο ολόκληρο το σώμα του με τατουάζ και ήταν γνωστός ως «Zombie Boy».

Φίλοι του τον βρήκαν νεκρό μέσα στο διαμέρισμά του στη συνοικία Plateau Mont Royal στο Μόντρεαλ του Καναδά την Τετάρτη, αλλά η είδηση του θανάτου του έγινε σήμερα γνωστή.

Σε ηλικία 16 ετών έκανε το πρώτο του τατουάζ και μέχρι τα 19 του είχε καλύψει ολόκληρο το σώμα του.

Είχε πρωταγωνιστήσει σε πολλές καμπάνιες γνωστών οίκων μόδας, αλλά και σε πρωτοσέλιδα περιοδικών.

Ο πρώτος που τον ανακάλυψε ήταν ο στυλίστας της Lady Gaga το 2011 με αποτέλεσμα να πρωταγωνιστήσει στο video clip για το τραγούδι Born this Way.

«Είμαι συντετριμμένη από την αυτοκτονία του φίλου μου Rick Genest, Zombie Boy. Πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά για να αλλάξουμε τη νοοτροπία όσον αφορά τις ψυχικές νόσους και να σβήσουμε το στίγμα ότι δεν μπορούμε να μιλάμε γι’ αυτές. Αν υποφέρετε κι εσείς καλέστε έναν φίλο ή την οικογένειά σας σήμερα. Πρέπει να έχουμε ο ένας τον άλλον», έγραψε η Lady Gaga.

Στην ηλικία των 15 ετών, το μοντέλο ανακάλυψε ότι είχε έναν όγκο στον εγκέφαλο, με τους γιατρούς να του λένε ότι πιθανόν να πεθάνει ή να μείνει παραμορφωμένος.

«Μάλλον αυτό μου προκάλεσε μια εμμονή με το νοσηρό και το μακάβριο. Τελικά υποβλήθηκα στην εγχείρηση αφαίρεσης του όγκου χωρίς να αποκτήσω ούτε ένα σημάδι, όμως από τότε συνειδητοποίησα ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για να μην γεμίσω τατουάζ και να κάνω αλλαγές στο σώμα μου», είχε πει σε συνέντευξή του στη Mirror.