Είχε μπλεξίματα και τον φάγανε…

Γράφει η Κάλια Δραγατάκη.

Από καρδιά ήτανε είπαν οι γιατροι του ΥΓΕΙΑ.

Δικό του δικηγορικό γραφείο ,δικό του ιδιωτικό νοσοκομείο (Το ΥΓΕΊΑ ) εκτελεστικός πρόεδρος της Marfin Investment Group που μεταξύ άλλων ελέγχει το 89% της Vivartia (πρώην Δέλτα), Chipita, Μπαρμπα-Στάθης, Goody’s, τα μαιευτήρια Μητέρα και Λητώ, την Attica Holdings που κατέχει τα SuperFast Ferries και τα Blue Star Ferries, το Hilton Cyprus, τη Singular Logic, κ.ά.

Ποια είναι η Marfin Investment Group που ήταν πρόεδρος ??

“Δάνεια (από την LAIKI τράπεζα κύπρου ) που, όπως εξηγεί η σημερινή ηγεσία του ομίλου, δόθηκαν σε εταιρείες συμφερόντων της MIG, αλλά και σε φυσικά πρόσωπα, για να αγοράσουν μετοχές της Marfin Investment Group σε εκείνη τη θηριώδη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου των 5,2 δισ. ευρώ που έγινε το 2007.”

Πότε έγινε εκτελεστικός πρόεδρος της MIG??? 

Την αμέσως επόμενη χρονιά, δηλαδή το 2008 .

Οι εκρεμότητες που άφησε πίσω του

Η αγωγή του σε βάρος της Κυπριακής Δημοκρατίας από την οποία διεκδικούσε 1, 2 δισεκατομμύρια ευρώ και
η προσπάθεια της κυπριακής δικαιοσύνης να τον φέρει στην Κύπρο για να δικαστεί ως ένας από τους υπαίτιους της κατάρρευσης της οικονομίας του νησιού. Δύο εκρεμότητες που συγκρούοντε μεταξύ τους αφού είναι παράλογο να αποφεύγεις κάτι που διεκδικείς

Η ‘ανακούφηση και το βόλεμα”

Μια μακρυά λίστα από ονόματα που για να την γλιτώσει ένας έπρεπε να σπάσει η αλυσίδα και να μείνουν πολλοί εκτεθημένοι. Τώρα πια μάλλον η λίστα χαθηκε και έζησαν αυτοί καλά….

Εγω

Όχι δεν χαίρομαι για τον θάνατο κανενός.Απλά νιώθω δικαίωση γιατί όταν η μάνα μου -και η κάθε μάνα μου- έκλαιγε και με ρωτούσε ΓΙΑΤΙ χωρίς να περιμένει απάντηση εγώ απαντούσα ΠΕΡΙΜΕΝΕ…Και καμιά φορά εγώ η χαζή φοβόμουν μήπως το περίμενε δεν είχε ουσία.

Ναι..και ο κυρ Θανάσης από το χωριό προχθές ,παει κι αυτος. Όχι από καρδιά!Είχε μπλεξίματα και τον φάγανε !

https://www.youtube.com/watch?v=bTYDGQNOo-Y