Συνέλαβαν τον αδίστακτο δολοφόνο της Άρτας τρεις μέρες μετά το φονικό και τον άφησαν ελεύθερο

Για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή είχε συλληφθεί από την αστυνομία ο δολοφόνος της Άρτας, τρεις μέρες ακριβώς μετά τη δολοφονία, όμως αφέθηκε ελεύθερος αν και το όπλο του εγκλήματος που κατασχέθηκε, βρέθηκε πάνω του!

Μέχρι τότε, οι αστυνομικοί δεν γνώριζαν την αποτρόπαια πράξη του 36χρονου, αφού η μητέρα του θύματος δήλωσε την εξαφάνισή του μόλις την Τρίτη.

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες της περιγραφής που έδωσε ο δολοφόνος, ο οποίος αφού σκότωσε τον 48χρονο, τεμάχισε το σώμα του, πέταξε τα μέλη του στο ποτάμι και τον βόθρο του σπιτιού του, ενώ έβρασε τα μαλακά της μέρη!

Σε βάρος του 36χρονου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία από πρόθεση, προσβολή νεκρού και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ συνελήφθη και η 25χρονη φίλη του που κατηγορείται για συνέργεια στην φρικιαστική δολοφονία, καθώς ήταν παρούσα σε όλη τη διάρκεια της ανατριχιαστικής διαδικασίας. Και οι δυο θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Ο δολοφόνος ομολόγησε ότι πυροβόλησε με πιστόλι τον 48χρονο στο κεφάλι μέσα στο σπίτι του στις 11 Φεβρουαρίου, επειδή είχαν οικονομικές διαφορές και περιέγραψε με λεπτομέρειες τη φρικιαστική συνέχεια. Τεμάχισε το πτώμα με ένα σκεπάρνι που βρέθηκε στο σπίτι του, με σκοπό να εξαφανίσει τα ίχνη του εγκλήματος, έβρασε τα μέλη σε μία κατσαρόλα που επίσης βρέθηκε και κατασχέθηκε και πέταξε τα τεμαχισμένα μέλη στο βόθρο του σπιτιού και τα οστά του θύματος στον ποταμό Άραχθο! Αμέσως μετά, έκαψε τα ματωμένα ρούχα του και τα ρούχα του θύματος στην αυλή του σπιτιού όπου βρέθηκαν υπολείμματά τους!

Στο σπίτι του αδίστακτου δολοφόνου, εκτός από το πιστόλι με το οποίο εκτέλεσε εν ψυχρώ τον άτυχο 48χρονο, βρέθηκε και ένα πιστόλι replica.