Είχαμε μια ευρεία ενημέρωση από τον ΠτΔ και ανταλλάξαμε απόψεις

Το Δημοκρατικό Κόμμα έχει καταθέσει τις απόψεις του σχετικά με τις εξελίξεις στο Κυπριακό, δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, σε δηλώσεις του μετά την Άτυπη Σύσκεψη Αρχηγών των κομμάτων υπό τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, με αντικείμενο τις εξελίξεις στο Κυπριακό και τις προσπάθειες για κατάληξη σε κοινό ανακοινωθέν.

Όπως είπε, «είχαμε μια ευρεία ενημέρωση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σε σχέση με τις εξελίξεις που αφορούν την έκδοση κοινού ανακοινωθέντος, ανταλλάξαμε κάποιες απόψεις. Ότι είχαμε να πούμε το είπαμε μέσα, θα αναμένουμε τις εξελίξεις.  Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει καταγράψει τις δικές μας απόψεις και ενδεχομένως να επανέλθουμε στη συνέχεια».

Διευκρίνισε ότι δεν πρόκειται να αναφέρει το τί έχει λεχθεί εντός της σύσκεψης. «Έχουμε καταθέσει τις δικές μας απόψεις και θα επανέλθουμε σε περίπτωση που υπάρχουν άλλες εξελίξεις», σημείωσε.

Σε ερώτηση αν υπάρχει εικόνα από πλευράς Τουρκίας να αλλάζει κάπως τη στάση της, ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι «εγώ προσωπικά δεν έχω καμία τέτοια ενημέρωση, νομίζω μπορούμε να περιμένουμε να δούμε ποια είναι η αντίδραση της Τουρκίας πριν να προβούμε σε οποιοδήποτε σχόλιο».