Είναι πολιτικό το ζήτημα κ. Κατσουρίδη

Όσο απίστευτο και αν φαίνεται εν τούτοις είναι πραγματικότητα …

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος  του ΑΚΕΛ Νίκος  Κατσουρίδης με επιστολή του στο Πρόεδρο της Βουλής Γιαννάκη Ομήρου υποστηρίζει ότι δεν έχει αρμοδιότητα η Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής, να συζητήσει το θέμα του Ταμείου Αλληλεγγύης και των διαχειριστών του, που δημιουργήθηκε επί διακυβέρνησης Χριστόφια.

To θέμα είναι πολιτικό  κ. Κατσουρίδη. Δεν γίνεται να παίρνεις χρήματα από τους οικονομικούς παράγοντες της Κύπρου και να  τα δίνεις όπου θέλεις, όπως π.χ. σε κομματικά όργανα και σε αθλητικά σωματεία του ΑΚΕΛ;

Ας τα έκανε καλύτερα εισφορά ο κ. Χριστόφιας σε εκείνους που τα έχουν πραγματικά ανάγκη, στους πληγέντες από τα πέντε χρόνια διακυβέρνησης του, οι οποίοι έμειναν χωρίς δουλειές, χωρίς εισοδήματα και δεν έχουν ούτε να φάνε.

Αυτό το ζήτημα κ. Κατσουρίδη δεν κουκουλώνεται με το τίποτα… Είναι δίπλα μας, μέσα στο σπίτι μας και το ζούμε όλοι οι Κύπριοι..

Πρέπει επιτέλους όλα να βγουν στην επιφάνεια και να μάθει ο Κυπριακός λαός τα τεκταινόμενα στα 5 χρόνια διακυβέρνησης  Δημητρη Χριστόφια, που μας οδήγησαν στο σήμερα…